Έτοιμος για συμμαχία με τους νεοπασόκους ο ΣΥΡΙΖΑ


Τον Πέτρο Τατσόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από τις καταγέλαστες δηλώσεις του, αλλά και μέσα από την αποστολή να δημιουργήσει γέφυρες συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την ΝΔ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δηλώσεις του, στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας λέει πως αναζητούμε συμμάχους» και ότι «από τη στάση που θα κρατήσουν αύριο θα κριθεί και δική ...
 
μας στάση». Δηλαδή έχουν βγει «σεργιάνι» οι συριζαίοι και ψάχνουν για μετεκλογικές συνεργασίες από τώρα.
Από ότι φαίνεται από τις κινήσεις που γίνονται, ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει πιθανούς συμπαραστάτες παντού και δεν έχει κανένα πρόβλημα για τον χώρο προέλευσης αυτών των συμπαραστατών. Γράψαμε προσφάτως για το νέο εγχείρημα ένωσης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας αποτελούμενος από πασόκους και κεκαλυμμένους πασόκους, ο οποίος να λειτουργήσει ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Και ποια η απάντηση του Τατσόπουλου για αυτή τη νέα προβιά που ετοιμάζεται να φορέσει το ΠΑΣΟΚ, συνεργαζόμενο με το «αφάν γκατέ» του ανθελληνισμού, όπως αυτό εκφράζεται από τραγικές φιγούρες τύπου Μπουτάρη; «Με αυτούς τους ανθρώπους μπορούμε να συνεργαστούμε μετά τις εκλογές, δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε στην πυρά. Δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε λάσπη, δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε ψόφο».
Αυτά ακριβώς δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Τατσόπουλος και εφόσον δεν έχει υπάρξει ουδεμία αντίδραση από την Κουμουνδούρου, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ο «καπνός» για να μπορέσει κανείς να αντιληφθεί ευκόλως και την ύπαρξη «φωτιάς». Δηλαδή ο Τσίπρας και η παρέα του προειδοποιούν από τώρα για το γεγονός ότι «ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζεις το μνημόνιο και την κλεπτοκρατία».