Πολιτική δίωξη ακόμα και στον δικηγόρο του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, Παύλο Σαράκη


Μέσα στη ροή των γεγονότων και τις αδιανόητες «αποκαλύψεις» που εφευρίσκουν τα παπαγαλάκια των διεφθαρμένων ΜΜΕ μπορούμε να διακρίνουμε και ένα γεγονός που πραγματικά δείχνει τις ...

προθέσεις του καθεστώτος. Συγκεκριμένα, διεγράφη από τα μητρώα μελών της ΝΔ ο συνήγορος του Ηλία Κασιδιάρη, Παύλος Σαράκης. Ο λόγος, όπως αναφέρεται από σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, είναι «για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά». Η απάντηση του κ. Σαράκη ήταν ότι «το επαγγελματικό καθήκον και η υπεράσπιση του Δικαίου» αποτελούν για εκείνον «αδιαπραγμάτευτες αρχές» και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να προσκομίσει στοιχεία στην δημοσιότητα «που να δικαιολογούν την σύλληψη και την παραπομπή Κασιδιάρη».
Παρατηρούμε, λοιπόν, ακόμα ένα περιστατικό που, επί της ουσίας, επικυρώνει την αντιδημοκρατική στάση του κυβερνώντος κόμματος. Πρόκειται για μια εντελώς ανυπόστατη απόφαση που δείχνει την νοοτροπία που διέπει την ΝΔ, αλλά και την τρομοκρατία που θέλουν να διασπείρουν. Επειδή, ακριβώς, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Εθνικιστικό Πατριωτικό Κίνημα που λέει αλήθειες που πονάνε, οι εθνοπροδότες προσπαθούν πάση θυσία να το κάνουν να σιωπήσει. Έτσι, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που μπορούν (κανάλια, τηλεοράσεις) για να πείσουν μάταια τον ελληνικό λαό ότι η Χρυσή Αυγή είναι "εγκληματική οργάνωση".
Όμως, ακόμα και στα πιο στυγερά εγκλήματα, ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να μιλήσει, όπως και να έχει υπεράσπιση. Στην Ελλάδα του μνημονίου και της αντισυνταγματικότητας που ζούμε καθημερινώς, ακόμα και τα δεδομένα δικαιώματά μας εξαλείφονται μπροστά στις προσταγές των αφεντικών που το μόνο σίγουρο είναι ότι προέρχονται από τους τοκογλύφους που ορίζουν την μοίρα της χώρας μας.
Είναι, λοιπόν, πρωτάκουστο να απομακρύνεται επιτακτικά ένα κομματικό μέλος, μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε να ταχθεί υπέρ της Δικαιοσύνης. Αυτές οι κινήσεις είναι που μας κάνουν να κατανοήσουμε τις αδικαιολόγητες συλλήψεις βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής. Φανερώνουν τον τρόμο του συστήματος μπροστά στην Αλήθεια του Λόγου της Χρυσής Αυγής. Το Εθνικιστικό Κίνημα, όμως, δεν λυγίζει και δεν τρομοκρατείται μπροστά στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που εξαπολύουν οι καραγκιόζηδες του συνταγματικού τόξου. Ό, τι και να κάνουν, η Αλήθεια θα λάμψει και μετά οι πραγματικοί ένοχοι θα δικαστούν από την κοινή γνώμη. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη τον Δίκαιο Αγώνα της!