Μάταιη στήριξη του Βενιζέλου στον Σαμαρά - Καταδικασμένη σε πτώση η χούντα

«Πέταξε την μπάλα στην εξέδρα» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, δίνοντας την αναφανδόν στήριξη του στον πρωταίτιο της χούντας Αντώνη Σαμαρά. Από ότι φαίνεται οι εκβιασμοί για αμαρτήματα – εγκλήματα της συμμορίας ΠΑΣΟΚ «δένουν» μέχρι τέλους τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Παρά τις εκκλήσεις στελεχών και βουλευτών του, ο Βενιζέλος αδυνατεί, προς το παρόν, να οπισθοχωρήσει γεγονός που κλείνει το ...


σενάριο της "αξιοπρεπούς" αποχώρησης της χούντας από την κυβέρνηση και καθιστά μονόδρομο την πτώση της.
Ο Βενιζέλος επέλεξε στο διάγγελμα του να τηρήσει την «γραμμή» που δώσανε από νωρίς οι «νταβατζήδες» της διαπλοκής, τηρώντας σιγή «ιχθύος» σχετικά με τις αποκαλύψεις και προσπαθώντας να αλλάξει την «ατζέντα». Δυστυχώς, όμως, για όλους αυτούς οι προσπάθειες τους είναι καταδικασμένες να πέσουν στο κενό.
Η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήδη πριν από τις αποκαλύψεις βρίσκονταν σε δεινή θέση, αφού στην πραγματική κοινωνία βρίσκονται κάτω από το 15% συνολικά. Ύστερα από τις αποκαλύψεις, μπορούμε ευκόλως να κάνουμε λόγο για δύο κόμματα που κυβερνάνε καταχρηστικά, όντας πλέον σε πλήρη διάσταση με την κοινωνία, έχοντας χάσει όχι μόνο την δεδηλωμένη, αλλά τα «αυγά και τα καλάθια». Τα ποσοστά τους πλέον βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και η ώρα της κρίσεως έρχεται με βήμα γοργό.
Όσο και αν βρίσκονται σε πανικό, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η σκευωρία μοιραία θα καταπέσει με πάταγο. Μαζί με την σκευωρία θα πέσει και η κυβέρνηση των δοσίλογων, η αλήθεια θα λάμψει και θα αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες, σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου και του Συντάγματος.