Βουλιάζουν οικονομικά «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος» - Ο κόσμος γυρνά την πλάτη στους συκοφάντες της Χρυσής Αυγής


Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του «Έθνους» και του «Ελεύθερου Τύπου». Δύο φυλλάδες, οι οποίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκτόξευση λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και φυσικά αποτελούν τους πιο σημαντικούς πυλώνες δημοσιογραφικής στήριξης στην μνημονιακή κυβέρνηση. Συν τοις άλλοις, ήταν από εκείνες τις εφημερίδες που «ανακάλυψαν» ότι η ΧΡΥΣΗ ...

ΑΥΓΗ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, με εσωτερικές έριδες και άλλες παρόμοιες σαχλαμάρες. Η πραγματικότητα, βεβαίως, τους διέψευσε πανηγυρικά.
Αντί, όμως, να συμμετέχουν στην σκευωρία εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σκαρφιζόμενοι ότι έχουμε προβλήματα, ας κοιτάξουν την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ίδιες. Στο «Έθνος», του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα, οι πληρωμές των υπαλλήλων γίνονται με το σταγονόμετρο. Η συνέλευση των εργαζομένων είχε αποφασίσει απεργία, καθώς οι οφειλές της διεύθυνσης της φυλλάδας προς αυτούς ξεπερνούσαν τα δεδουλευμένα ενός μηνός, αλλά ο γιος του Μπόμπολα υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει μέρος τους μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη.
Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν στον «Ελεύθερο Τύπο», ο οποίος χρωστά στους υπαλλήλους του μισθούς τριών μηνών και ο διευθυντής του δηλώνει αδυναμία να τους τα καταβάλει. Ήδη, οι υπάλληλοι, μετά από γενική συνέλευση, έχουν στείλει τελεσίγραφο ότι, εάν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα μέχρι την Παρασκευή 11 Απριλίου θα προχωρήσουν σε απεργία την ερχόμενη Δευτέρα.
Ας κοιτάξουν, επομένως να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς το υπαλληλικό τους προσωπικό οι συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υμνητές της μνημονιακής κυβέρνησης και ας σταματήσουν να παραμυθιάζουν τον κόσμο. Βεβαίως, για ορισμένους απ’ αυτούς τους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν πρωτοστατήσει στην κατασυκοφάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν μπορούμε να πούμε ότι λυπούμαστε για την κατάστασή τους.
Δέχθηκαν να συμμετάσχουν σ’ ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δίνοντας την προσωπική τους πινελιά σ’ αυτή την αθλιότητα, και τώρα βλέπουν ότι δεν πληρώνονται γι’ αυτή τους την υπηρεσία. Κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει και ως Θεία Δίκη, η οποία προφανώς είναι ανεπηρέαστη από τα ψεύτικα δημοσιεύματα και την κατευθυντήρια γραμμή που δίδεται σε συγκεκριμένους λειτουργούς της επίγειας δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην υπευθυνότητα της θέσης τους.

Γιώργος Μάστορας