Σε ειδικό δικαστήριο ο Δένδιας και όλοι οι εκβιαστές της χούντας Σαμαρά


Τόλμησε και κατέθεσε και αναφορά στην Κουτζαμάνη ο Δένδιας σχετικά με το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου. Στην αναφορά του την καλεί να αναλάβει άμεσα δράση. Παραλλήλως με την αναφορά Δένδια στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Καλλιόπη Νταγιάντα, βρίσκεται ο ίδιος ο Μπαλτάκος για την ίδια υπόθεση και με την ίδια κατεύθυνση.
Και εδώ γεννώνται βασικά ερωτήματα: Πρώτον, γιατί ο Δένδιας παρέκαμψε την εισαγγελέα που...

 
 έχει αναλάβει την υπόθεση, απευθυνόμενος απευθείας στην Κουτζαμάνη; Μήπως επειδή της έχει περισσότερο θάρρος, από... προηγούμενες υποθέσεις;
Δεύτερον γιατί όλοι οι εισαγγελείς μαζί ερευνάνε κάτι το οποίο νομικά δεν στέκει, όπως σημείωσαν έγκριτοι νομικοί; Κανείς δεν «ευαισθητοποιήθηκε» να ψάξει στην «άλλη» κατεύθυνση, δηλαδή στην εξακρίβωση των αληθειών που παραθέτει ο Μπαλτάκος στο εν λόγω βίντεο;
Στην κατεύθυνση που έχουν σωρευτεί οι εισαγγελείς βρίσκεται ένα προφανές νομικό αδιέξοδο. Από την άλλη μεριά όμως υπάρχουν τα κακουργήματα της εσχάτης προδοσίας, της κατάλυσης του πολιτεύματος, της παρακώλυσης της βουλής και πολλά άλλα τα οποία τοποθετούνται στην κορυφή της ιεραρχίας των κακουργημάτων που μπορούν να τελεστούν, σύμφωνα με το νομικό πολιτισμό μας. Παρόλα αυτά ουδείς έχει «συγκινηθεί» να ερευνήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Η αναφορά Δένδια αποτελεί ύψιστη απόδειξη του θράσους που διαθέτει ο εν λόγω πολιτικάντης, ο οποίος αντί να παραιτηθεί μετά από τα αίσχη που έχουν αποδειχτεί ότι έχει διαπράξει, συνεχίζει να προκαλεί με τις κινήσεις του. Το γεγονός ότι ουδείς εκ των εισαγγελέων έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα για την διερεύνηση των όσων παρέθεσε το alter ego του πρωθυπουργού στο επίμαχο βίντεο, δείχνει πόσο «ανεξάρτητη» είναι η εν Ελλάδι δικαιοσύνη.
Παρότι το δικαστικό σώμα έχει πραγματικούς αδάμαντες στις τάξεις του, ουδείς βρήκε το θάρρος να αντισταθεί στο νέο παραδικαστικό κύκλωμα - εκτελεστικό γραφείο της ΝΔ, που έχει στηθεί παρασιτικώς στο εσωτερικό του. Αυτό καταδεικνύει το επίπεδο της σήψης και της παρακμής που έχει διαβρώσει τον πυλώνα αυτόν της Δημοκρατίας.
Η διερεύνηση της αλήθειας και η κάθαρση της πολιτικής ζωής του τόπου από την εν λόγω κρατικής συμμορία είναι μονόδρομος προκειμένου η Δημοκρατία μας να μπορέσει και πάλι να ορθώσει ανάστημα και να αποκτήσει το κύρος που της αρμόζει. Το δικαστικό σώμα πιστό στην παράδοση του Τερτσέτη και του Πολυζωίδη, οφείλει να εκκαθαρίσει την Ελληνική Κοινωνία από τους εχθρούς της σε όποιο επίπεδο και κλάδο της και αν έχουν επεκτείνει την μόλυνση. Θα πρέπει να συσταθεί άμεσα ειδικό δικαστήριο για να ερευνήσει τις ποινικές ευθύνες του Δένδια, του Αθανασίου, του Σαμαρά και των συνεργατών τους σε αυτή τη σκευωρία.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Τολμά και μιλά για προστασία του δημοσίου βίου ο εγκληματίας Δένδιας, που σύμφωνα με τον ομοτράπεζό του Μπαλτάκο, έχει διαπράξει βαρύτατα κακουργήματα και έχει μεθοδεύσει την κατάλυση του πολιτεύματος.Η χούντα του μνημονίου βρίσκεται σε πανικό. Η εγκληματική ομάδα Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια πρέπει άμεσα να οδηγηθεί σε ειδικό δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας και εσχάτη προδοσία".