Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Άξιος! Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη στην Ευρωβουλή


Με άρθρο του στην ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος πλέκει το εγκώμιο του Λάμπρου Φουντούλη και την απόφασή του να συμμετάσχει στο Αγώνα της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές.
"Υδραυλικοί, σιδεράδες, σοβατζήδες, αφισοκολλητές των κομμάτων γιατί δεν γίνονται ...


ευρωβουλευτές;
Διαβάζω ένα προς ένα τα ονόματα στις ευρωλίστες και "μπουκώνομαι" από φανταχτερά βιογραφικά που έχουν στοιβάξει δεκάδες πολυθεσίτες που μετακομίζουν από καρέκλα σε καρέκλα στο κομματικό κράτος. Ψάχνω να βρω αγνό ΟΝΝΕ-Δίτη που γύρναγε νύχτα στους δρόμους της Αθήνας και έγραφε συνθήματα για τον Αβέρωφ και τον Έβερτ. Ψάχνω να βρω έναν αγνό αφισοκολλητή του Ανδρέα Παπανδρέου που είχε πιστέψει ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Έναν απλό άνθρωπο, βρε παιδί μου, που δεν εξαργύρωσε στους προθαλάμους των κομματικών γραφείων τις 1.000 αφίσες που κόλλησε. Δεν βρίσκω πουθενά. Ψάχνω να βρω ένα τυχαίο όνομα που θα έχει προκύψει από κλήρωση από δαύτους που «έπαιζαν» ροπαλιές με το ατίθασο κράτος των πρασινοφρουρών την εποχή που τα σκίαζε η φοβέρα του Αρκουδέα.
Όσο και κοιτώ, βλέπω μόνο γόνους, θυγατέρες και ερωμένες. Σε αυτή την κομματική καταχνιά μου έκανε άριστη εντύπωση η τοποθέτηση στο ευροψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής του πατέρα του νεαρού Γιώργου Φουντούλη που δολοφονήθηκε για τις Ιδέες του.
Ο Λάμπρος Φουντούλης προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του γιου του δέχτηκε την πρόταση του Νίκου Μιχαλολιάκου να κοσμήσει με το επίθετό που είναι βουτηγμένο στο αίμα το ευρωψηφοδέλτιο. Δεν περιμένω φυσικά να τα διαβάσω σε καμία συστημική εφημερίδα ή να μου το πουν από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ.
Αυτά τα ονόματα είναι χαραγμένα με κερί μέσα από τις ράγες που οδηγούν σε λυτρωμένους ουρανούς και σκεπάζουν αγώνες και ιδέες. Είναι η ίδια η περίπτωση με την μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής στο Δήμο Κηφισιάς. Τίποτα δεν εξασφαλίζει την σίγουρη εκλογή τους. Το λέω αυτό για να προλάβω τους κακόπιστους που έχουν μάθει να τας μετρούν όλα με το χρήμα.
Ήταν όμως ιερή υποχρέωση στη μνήμη του νεαρού που πήγε εκεί το απόγευμα για να κουβεντιάσει με τους φίλους του για αυτά που πιστεύουν. Κάποιοι είχαν όμως άλλη άποψη.
Είναι αυτοί που δολοφονούν τις ιδέες και φυλακίζουν όσους έχουν αντίθετη γνώμη από αυτούς!"