Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια!

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2014/04/1375206_1409773895954791_7132147889020398306_n.jpg
Οι σημερινές «αποκαλύψεις» της φυλλάδας του BigBoss (ή του «εθνικού μας εργολάβου», ή του «ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος», ή του «mister Πάρτα Όλα» – διαλέγετε και παίρνετε…), είναι πραγματικά… φοβερές και… τρομερές! Όπως πάντα, άλλωστε!
Με πλήθος φωτογραφικών ντοκουμέντων, αποδεικνύεται η διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην ...

ελληνική νεολαία, ακόμα και σε… βρέφη. Βέβαια, η γνωστή κομμουνιστοφυλλάδα του κάποτε εαμοσυμμορίτη και νυν μεγαλοκαρχαρία της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου (η οποία ρουφάει σαδιστικά το αίμα του ελληνικού λαού με το καλαμάκι…), μιλάει για «Παιδομάζωμα» και δεν αναφέρει πουθενά ότι τα παιδιά αυτά συνοδεύονταν από τους γονείς τους στις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής και φορούσαν τις τιμημένες μπλούζες της Χρυσής Αυγής που τους είχαν δώσει οι γονείς τους.
Αλλά, γνωρίζει πολύ καλά ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Μπόμπολας από «Παιδομαζώματα». Διότι, ένα τέτοιο Παιδομάζωμα, με θύματα 28.000 Ελληνόπουλα, έκαναν οι εαμοβούλγαροι συμμορίτες του ΚΚΕ, λίγο πριν από την οριστική συντριβή τους, το 1949. Άρπαζαν με τη βία μωρά παιδιά από τις αγκαλιές των μανάδων τους και τα οδήγησαν στο παραπέτασμα (κυρίως στη μαμά-Βουλγαρία), για να τα κάνουν γενίτσαρους κομιτατζήδες και να τα στείλουν μετά από χρόνια να κατασφάξουν τους γονείς και τ’ αδέρφια τους. Τους δικούς τους ανθρώπους, που όμως δε θα τους αναγνώριζαν! Και να παραδώσουν τη Μακεδονία και τη Θράκη μας στη Βουλγαριά! Αυτό ήταν και το χειρότερο έγκλημα του βουλγαροσυμμοριτισμού των μανιασμένων ελληνόφωνων οργάνων της Σόφιας! Ένα έγκλημα κατά της Ελληνικής Φυλής, που παραμένει ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΟ και θα κατατρέχει τους εγκληματίες και τους πολιτικούς τους απογόνους, εις τους αιώνες!
Κι όπως ήταν επόμενο, τα τηλεοπτικά όργανα του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Μπόμπολα (αλλά και τα άλλα, των υπολοίπων ολιγαρχών κομμουνιστών που λυμαίνονται την Πατρίδα μας…), ξεκίνησαν τις χθεσινοβραδινές ειδήσεις τους με δεκάλεπτη μπολσεβίκικη κατήχηση, δείχνοντας και ξαναδείχνοντας τις «αποκαλύψεις» του Μπόμπολα.
Ευχαριστούμε θερμά και τον Μπόμπολα, και τους λοιπούς ολιγάρχες-μεγαλοκαναλάρχες, και τις φυλλάδες τους, και τα τσοντοκάναλά τους! Διότι, πρώτον δείχνουν έτσι τον πανικό τους ενόψει του επικείμενου εκλογικού ΘΡΙΑΜΒΟΥ της Χρυσής Αυγής και δεύτερον το προπαγανδιστικό αποτέλεσμα υπέρ της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στην ελληνική νεολαία, είναι ανεκτίμητο! Και μάλιστα, χωρίς καν να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας…
Έρχεται ο Μάιος και ο σοφός ελληνικός λαός θα σαρώσει με μιας όλους τους υπευθύνους της δυστυχίας του. Και τους πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικάντηδες, και τους ολιγάρχες του πλούτου και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια!
(ΥΓ): «Είμαι Ελληνάκι, το νου σας λαμόγια»! Έτσι κατέληγε σύνθημα σε μπλούζα 10χρονου εθνικιστή, στο οποίο –διόλου τυχαία- επικέντρωσαν οι παπαγάλοι των καναλιών! Λοιπόν, «το νου σας λαμόγια»!