Το κλεφτο-Πασόκ απαιτεί: Εμείς κυβερνάμε ρε, να απομακρυνθεί κάθε δεξιό σταγονίδιο από το φάσμα του κράτους!

Όπως έχουμε πει επανειλημμένως, η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη Σαμαρά είναι μια κυβέρνηση Νέας Πασοκοκρατίας, στην οποία κυρίαρχο ρόλο («με εντολή Σαμαρά»…) παίζει το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του 2%, που ρήμαξε την Ελλάδα και στο τέλος την έβαλε και στο Μνημόνιο!
Κι αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα. Τώρα, λοιπόν, μετά την αποκάλυψη των εξομολογήσεων ...

Μπαλτάκου, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ σηκώνει κεφάλι και απαιτεί την εξαφάνιση όλων των λεγόμενων «δεξιών» της νουδούλας. Ιδού τι είπε η («με εντολή Σαμαρά»…) καταπράσινη υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ:     
«Είχαμε κατ’ επανάληψη θέσει θέμα Μπαλτάκου. Είχαμε ξεσηκωθεί όλοι για το περίφημο θέμα του γένους στις στρατιωτικές σχολές. Το λιγότερο ήταν η απομάκρυνση του, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ας γίνει τώρα έστω η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους. Για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε και να σταθεροποιηθεί η κυβέρνηση πρέπει να φύγουν τα σταγονίδια».
Και βέβαια, κάθε επιθυμία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι διαταγή για την ψοφοδεξιά, κι έτσι, το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να ικανοποιηθεί η απαίτηση αυτή, «με εντολή Σαμαρά». Κι άμα είναι μάγκες κάτι φωνακλάδες Μπουμπούκοι, κάτι Βορίδηδες και λοιποί που το παίζουν και πολύ… δεξιοί (άμα λάχει να’ ούμε…), ας βγάλουν άχνα!