Βγήκε στις αγορές και… το Πακιστάν


Χαρές και πανηγύρια, κανονιοβολισμοί και ξέφρενοι πανηγυρισμοί έχουν ξεσπάει για την «έξοδο στις αγορές». Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στην, μετατραπείσα εις Καμπούλ – Ισλαμαμπάντ, Αθήνα, αλλά και στο ίδιο το Ισλαμαμπάντ. Στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, χιλιάδες Πακιστανοί ...
 
διαδηλώνουν την χαρά τους και την ευγνωμοσύνη τους στο ΠΑΣΟΚ, γιατί μαζί με την Ελλάδα βγήκε στις αγορές και… το Πακιστάν.
Δεν αστειευόμαστε… Για να αντιληφθείτε τι σόι «επιτυχία» είχε η ξενόδουλη κυβέρνηση – χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά και μεταδίδουν από χθες όλα τα αργυρώνητα ΜΜΕ, μαζί με την Ελλάδα βγήκαν στις αγορές και άλλες "στιβαρές" οικονομίες, όπως το Πακιστάν, η Σρι Λάνκα, η Ζάμπια, η Παπούα Νέα Γουινέα, το Μπαγκλαντές και το Μπουτάν.
Η Σρι Λάνκα μάλιστα βγήκε ζητώντας 500 εκατ. δολ. και προσελκύοντας προσφορές για 4,3 δισ. δολλάρια! Ε ρε γλέντια...
Ξαναγράφουμε τα όσα έγραψε ο Αρχηγός μας στο χθεσινό μήνυμα του:
«Δύο λόγια για την περίφημη έξοδο στις αγορές, την οποία μας εμφανίζουν σαν σωτήρια και έξοδο από την κρίση. 2 με 2,5 δισεκατομμύρια ήθελαν και τους προσφέρονται… 20! Όλοι οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι συνέρρευσαν για το γλέντι, για το μεγάλο ξεπούλημα. Και το πλέον σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα θα δανειστεί όχι με βάση το Ελληνικό Δίκαιο, όπως κάνουν όλα τα ελεύθερα και ανεξάρτητα κράτη, αλλά με το αγγλικό δίκαιο, το αγαπημένο άδικο δίκαιο των απανταχού, σε χώρο και χρόνο, τοκογλύφων. Οι Σάιλοκ ήλθαν και οι μεσίτες του, η κυβέρνηση της ξενοκρατίας και μαζί με αυτήν τα κανάλια και οι φυλλάδες, όλοι μαζί πανηγυρίζουν ένα ακόμη ξεπούλημα της Ελλάδας, μία ακόμη εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Πανηγυρίζει ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και οι λακέδες τους. Δεν πανηγυρίζουν όμως τα εκατομμύρια των Ελλήνων πουν ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, δεν πανηγυρίζουν τα εκατομμύρια των ανέργων, δεν πανηγυρίζει η πραγματική οικονομία που συνεχώς συρρικνώνεται. Δεν πανηγυρίζει κάπου στον κόσμο του Ιδεατού η Ελληνική Ιστορία, που με υγρό βλέμμα παρατηρεί ένα μεγάλο Έθνος να χρεοκοπεί και η χρεοκοπία είναι δευτερευόντως οικονομική, πρώτα από όλα είναι χρεοκοπία πολιτική, ηθική, εθνική.»