Χουντάρα του κερατά και δούλεμα με το τσουβάλι! - Δεν έθεσαν σε διαθεσιμότητα τον υιό Μπαλτάκο, προφανώς με εντολή Σαμαρά!

Χαρακτηρίζουμε την (κατοχική, αυτό να μην το ξεχνάμε ποτέ…) κυβέρνηση Σαμαρά «χουντάρα», όχι λόγου χάριν και ποιητική αδεία, αλλά διότι ο χαρακτηρισμός αυτός ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα! Αυτή η κυβέρνηση δεν πράττει σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους ...

κινούμενη έστω στα όριά τους- αλλά με την αρχή «εξουσία είμαστε- ότι γουστάρουμε κάνουμε»! Κι αν δε σας φτάνουν οι μέχρι τώρα αποδείξεις (στήσιμο μιας πρωτοφανούς στα χρονικά σκευωρίας, σύλληψη και προφυλάκιση Αρχηγού και βουλευτών του δεύτερου κόμματος της χώρας κ.α.), δείτε και μια τελευταία, που σας μεταφέρουμε από το mega:
«Παρουσιάστηκε το πρωί όπως όφειλε στο αρχηγείο του Λιμενικού ο γιος του πρώην γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκου.
Από τα μεσάνυχτα είχε λήξει το 48ωρο του αυτοφώρου για τη σύλληψη του Δημήτρη Μπαλτάκου μετά από την μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος του βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξαιτίας του θερμού επεισοδίου που προκάλεσε στη Βουλή. Ο κ. Μπαλτάκος παρουσιάστηκε συνοδεία του διοικητή της μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών που υπηρετεί.
Ο αρχηγός του λιμενικού σώματος έχει ζητήσει να είναι στη διάθεση του αρχηγείου αλλά όχι σε διαθεσιμότητα».
Ο νόμος και οι κανονισμοί όλων των ένστολων υπηρεσιών το προβλέπουν ρητά και κατηγορηματικά: όταν ένστολος έχει αποδεδειγμένα διαπράξει ποινικό αδίκημα και έχει υποβληθεί μήνυση εις βάρος του, τίθεται άμεσα σε διαθεσιμότητα και διενεργείται ΕΔΕ. Εδώ, όμως, η χουντάρα δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα και δεν θέτει σε διαθεσιμότητα τον αρχιτραμπούκο της ψοφοδεξιάς, σα να μη συνέβη τίποτα! Και βέβαια, αποκλείεται ο αρχηγός του Λιμενικού να αναλαμβάνει τέτοια τεράστια ευθύνη. Οπότε, προφανώς κι αυτό έγινε με εντολή Σαμαρά!
(ΥΓ): Λέτε να τον… παρασημοφορήσουν κιόλας (ο φον Αντωνάκης με τα… χεράκια του), για τις… εξαίρετες πράξεις του; Με τέτοια χουντάρα που έχουμε μπλέξει, μην το αποκλείετε καθόλου!