ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ να μην αφήσουμε μία συμμορία να συνεχίσει να λυμαίνεται τον τόπο!


Γελάει ο κόσμος με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Μπόμπολα
Επιχειρώντας να επαναφέρουμε τους δημοσιοκάφρους στην πραγματικότητα, εν είδει απαντήσεως, θα τους αναφέρουμε πως έπρεπε να είναι το άρθρο τους. Πριν το κάνουμε, όμως, αυτό να πούμε ότι το πνεύμα που διέπει το βασικό άρθρο της κιτρινοφυλλάδας, είναι ότι πρέπει να αγνοηθούν οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου και να στηριχθεί η κυβέρνηση, προκειμένου «να μην χαθεί το ...

μομέντουμ για τη χώρα». Το «μομέντουμ» που αναφέρει η φυλλάδα αφορά μόνο αυτούς που λαμβάνουν απευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων, αυξήσεις διοδίων και γενικώς αποτελούν «τσιμπούρια» στην «ράχη» του Ελληνικού Λαού.
Αν είχαν, λοιπόν, δημοκρατική και δημοσιογραφική τσίπα θα έπρεπε να γράψουν ένα άρθρο κόλαφο για το πώς μία κλεπτοκρατική συμμορία, υπό την ηγεσία καπιταλιστών και εργολάβων, με τσιράκια δημοσιογράφους και πολιτικούς, ποδηγέτησαν επίορκους δικαστικούς, ώστε να φυλακίσουν πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Τα παραπάνω είναι αδιαμφισβήτητα και οι «διαψεύσεις» καναλαρχών και πολιτικών θα έχουν ως αποτέλεσμα το οριστικό και αμετάκλητο ρεζίλεμα τους.
Σχετικά με την υφή της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης είχε πει: «Αυτοί οι εγκληματίες δεν έχουν καλάσνικοφ και μάσκες, άλλα ΜΜΕ. Καθένας απ´ αυτούς ή είχε δικό του ΜΜΕ - εφημερίδα ή κανάλι - ή είχε μισθώσεις ΜΜΕ. Παντού υπάρχει διαφθορά και παντού υπάρχει διαπλοκή. Όσον αφορά τη διαπλοκή στις άλλες χώρες το τρίγωνο είναι οικονομική ελίτ, πολιτική ελίτ και ΜΜΕ. Εδώ είναι ανάποδα: οικονομική ελίτ, ΜΜΕ και τρίτη η πολιτική ελίτ. Τα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής παίζουν μειωμένο ρόλο. Τα πολιτικά πρόσωπα παίζουν τριτεύοντα ρόλο στη διαπλοκή».
Ο σκοπός που έχει αυτή η αντιδημοκρατική κυβέρνηση και τα αφεντικά της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ευημερία του Ελληνικού Λαού, αλλά η σκλαβοποίηση του σε μία Ελλάδα που θα είναι προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, διασπαρμένο με πολυκαταστήματα και πολυτελή ξενοδοχείων των εγχώριων και αλλοδαπών πλουτοκρατών.
Καθήκον, λοιπόν, του Ελληνικού Λαού είναι να μην αφήσει μία συμμορία να λυμαίνεται τον τόπο. Καθήκον του Ελληνικού Λαού να στηρίξει την Χρυσή Αυγή στον Αγώνα της για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Για κάθαρση του τόπου από την συμμορία που τον οδήγησε στην ανέχεια.