1η Πανελλήνια Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πρώτη Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής μετά τις εκλογές που έφεραν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στο κέντρο της επικαιρότητας και το έθεσε ως πρώτο και μοναδικό πρόβλημα του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος που επί χρόνια ξεπουλά την Πατρίδα και τον κόπο του Ελληνικού Λαού.
Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν προκειμένου να συζητηθούν οργανωτικά, πολιτικά και ιδεολογικά θέματα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή με φόντο την Πατρίδα μας που δέχεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση από όλα τα μέτωπα....



Η πίεση της επικαιρότητας, η καθημερινή λασπολογική επίθεση που δέχεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και όλα αυτά που σχεδιάζουν ξένα κέντρα εναντίον της Πατρίδος μας και του Λαού καθιστούν επιτακτική την ανάγκη μιας δυνατής Χρυσής Αυγής, που είναι η μόνη δύναμη αντίστασης σε ένα πολυδύναμο σύστημα. Μια δύναμη αντίστασης καταδικασμένη να νικήσει και να κάνει πραγματικότητα το "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει".
Εναντίον Όλων των εχθρών του Έθνους οργανωνόμαστε, συσπειρωνόμαστε και ετοιμαζόμαστε για να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Αγώνα για Ελλάδα και Ελληνισμό.