Μας υβρίζει ο Πάγκαλος. Τιμή μας και καμάρι μας!


Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΔΟΛ (Βήμα fm) –οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται- έδωσε το πρωί της Τρίτης ο συνταξιούχος πολιτικάντης Πάγκαλος (ή αλλιώς ο κύριος «όλοι μαζί τα φάγαμε»…). 
Κι αφού για μια ακόμα φορά μίλησε με περιφρόνηση για τους Έλληνες (που τον έστειλαν σε αναγκαστική σύνταξη) λέγοντας πως «ο σύγχρονος Έλληνας ακολουθεί τη λογική ότι ξοδεύω το μέλλον αφειδώς, διότι δεν το πληρώνω»», ζήτησε την άμεση κήρυξη  εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και την απόλυση (!!!) όσων αστυνομικών ψήφισαν Χρυσή Αυγή:...

 


«Πιστεύω στην άμεση κήρυξη εκτός νόμου της Χρυσής Αυγής και όλων όσων αμφισβητούν με πράξεις το πολίτευμα. Να απολυθεί η Αστυνομία που τα’ χει ''τατσι-μιτσι-κοτσι''! Να απολυθούν 1.000, 2.000, 10.000 αστυφύλακες! Όσοι είναι φασίστες στην Αστυνομία, να απολυθούν. Και ο Χίτλερ εκλεγμένος ήταν πριν κάνει το καθεστώς του. Αν τον είχαν απαγορεύσει τότε, αν είχαν τη δύναμη να τον απαγορεύσουν, γιατί τους είχε ξεφύγει πια, θα είχε ξεφύγει και η Γερμανία και η ανθρωπότητα ολόκληρη».
Εδώ, προφανώς ο Πάγκαλος θυμήθηκε τις παλιές καλές ημέρες του σταλινισμού, τον οποίο πιστά υπηρέτησε από την αρχή της πολιτικής του καριέρας μέχρι το 1968, ως στέλεχος του ΚΚΕ. Διότι μόνο με σταλινικό καθεστώς μπορεί να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες του Πάγκαλου. Το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος (το οποίο γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους οι διάφοροι Πάγκαλοι, όποτε δεν τους συμφέρει) δεν προβλέπει ούτε διαδικασία για να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου, ούτε την απόλυση από το δημόσιο των ψηφοφόρων κάποιου κόμματος.
Αλλά ακόμα και αν προέβλεπε το σύμφερον του Ελληνικού Λαού θα πρόσταζε ευθύς αμέσως να τεθούν εκτός νόμου οι κλέφτες, οι απατεώνες και οι δημαγωγοί. Αυτοί που εξαπατούν συστηματικά επί χρόνια τον Ελληνικό Λαό. 
Και κάτι τελευταίο: Ο κύριος "ο αέρας πήρε την Σημαία" δεν δικαιούται δια να ομιλεί.