Πρωτοβουλία - πρόκληση για τους Έλληνες από τον Τζορτζ Σόρος

Έχουμε πολλάκις γράψει και πει ότι οι «διεθνείς» εντολείς έχουν προ πολλού εκπονήσει σχέδιο αντικατάστασης των Ελλήνων από έναν πολυφυλετικό, άμορφο εσμό ανίκανο να φέρει αντίσταση στα σχέδια τους για οικονομική και πολιτισμική κατάκτηση της Ελλάδας. Μέσα στο σχέδιο τους βρίσκεται προφανώς και ο συνδυασμός ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, διάλυσης των Σωμάτων Ασφαλείας και η άνευ...
 



προηγουμένου οικονομική επίθεση κατά της Ελλάδος και πολλά άλλα, όπως π.χ. η τουρκοποίηση της «ελληνικής» τηλεόρασης.
Οι Έλληνες έχουν αιφνιδίως φτωχοποιηθεί, μένοντας άστεγοι κατά χιλιάδες, ενώ παράλληλα ζουν τον εφιάλτη της ανασφάλειας από την λαθροεγκληματικότητα που μαστίζει τις περισσότερες γειτονιές. Και ενώ οι Έλληνες προσπαθούν να «βρουν τα πατήματα» τους σε αυτή την νέα, δύσκολη κατάσταση ο γνωστός και μη εξαιρετέος, «περιούσιος», Τζώρτζ Σόρος ανακοίνωσε την δημιουργία ενός ταμείου για την ανοικοδόμηση σπιτιών στην Ελλάδα προκειμένου να στεγαστούν οι λαθρομετανάστες.
Το άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής, που κάνει κάθε Έλληνα να ριγά από οργή σκεπτόμενος πως για άλλη μία φορά όλοι νοιάζονται για τους λαθρομετανάστες και όχι τους Έλληνες που βρίσκονται σε ανάγκη, έσπευσε να χειροκροτήσει ο γνωστός ολετήρας της «ελληνικής» πολιτικής, ο βουλευτής που βρίσκεται μονίμως σε άδεια, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «οραματική ιδέα».
Πράγματι πρόκειται για ένα «όραμα», το όραμα της παγκοσμιοποίησης που σχεδιάζει τον θάνατο του Ελληνικού Έθνους. Καθήκον μας η ακύρωση του.
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!