Η χρηματοδοτούμενη από τον Τζώρτζ Σόρος EGAM κατά της Ελένης Ζαρούλια και της "Χρυσής Αυγής"

 
Η Ευρωπαϊκή "αντιρατσιστική" κίνηση EGAM, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της τον Νοέμβριο του 2010, από την οργάνωση SOS-ρατσισμός της Γαλλίας και με βασικό χρηματοδότη τον γνωστό μας Τζώρτζ Σόρος, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από το συμβούλιο της ευρώπης να μην δεχτεί την εκλεγμένη βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, Ελένη Ζαρούλια, (ούτε το όνομα της δεν γράφει σωστά, την αναφέρει ως Ελένη Αζούλια-Eleni Azoulia), στην επιτροπή για την ισότητα και την καταπολέμηση των διακρίσεων.

Η EGAM όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της είναι μια κίνηση η οποία έχει ως αποστολή την καταπολέμηση του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων και του αντισημιτισμού στην Ευρώπη, δραστηριοποιείται στην οργάνωση...


αντιρατσιστικών εκδηλώσεων σε .... σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης (!), όπως λέει η ίδια η οργάνωση.

Η ίδια κίνηση σε άλλη ανακοίνωση της καταγγέλλει το Γαλλικό "Εθνικό Μέτωπο" της Μαρί Λεπέν, καθώς και στελέχη της για ρατσισμό.

Σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της "αντιρατσιστικής" κίνησης, φιγουράρει μόνο ένα βίντεο με μήνυμα συμπαράστασης προς την EGAM και τις "αντιρατσιστικές" της πρωτοβουλίες, και αυτό είναι του Τζώρτζ Σόρος. (Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία)

 
Γενικός γραμματέας της EGAM είναι ο Benjamin Abtan / 51, avenue de Flandre 75 019 Paris και Email : info@egam.eu  ή benjamin_abtan@yahoo.fr

Τις ανακοινώσεις της κίνησης τις υπογράφει κάποιος  Aline Le Bail-Kremer, του οποίου το κινητό τηλ. είναι το +33 6 73 06 99 74  και το Email: alinekremer@hotmail.com.


"ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"