Η "Χρυσή Αυγή" τίμησε την εορταστική επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της ιστορικής πόλης της Νάουσας

 
Παρά την λύσσα που έπιασε τις τελευταίες μέρες τα ορφανά του Μαρξ με το ενδεχόμενο να συμμετέχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον εορτασμό για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Νάουσας από τον τουρκικό ζυγό, η Τ.Ο. Ημαθίας της Χρυσής Αυγής έδωσε το δυναμικό παρόν μαζί με κλιμάκιο της περιφερειακής διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και Συναγωνιστές από τον Νομό Πέλλας.
Το τελετουργικό της εκδήλωσης ξεκίνησε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης με δοξολογίες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, όπου παραβρέθηκε  και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης. 
Το γεγονός αυτό και μόνο φαίνεται πως ενόχλησε τα τοπικά παπαγαλάκια των ΜΜΕ, όπως μπορείτε να δείτε σε σχετική ανάρτηση του διαδικτύου... 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ>>>
Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι Συναγωνιστές προσήλθαν συντεταγμένα στον χώρο του μνημείου των Ηρώων.
Στον χώρο των επισήμων κλήθηκαν και παραβρέθηκαν ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης καθώς και ο υπεύθυνος της περιφερειακής διοίκησης κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης.
Εκ μέρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στεφάνι κατέθεσε ο Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης, αναφωνώντας "ΑΘΑΝΑΤΟΙ", ακολουθούμενος από όλους τους Συναγωνιστές.
Διάφορα θλιβερά απολιθώματα της ιστορίας επέλεξαν να καταθέσουν επιδεικτικά ξεχωριστά στεφάνια στο μνημείο, μετά τη λήξη της εκδήλωσης. Δείτε τον σχετικό σύνδεσμο. Σύντροφοι...περαστικά σας....
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς το σημείο όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μακεδονομάχου Αντώνιου Μίγγα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη πειθαρχία και τάξη, διαψεύδοντας οικτρά διάφορες φωνές που ήθελαν να δουν επεισόδια.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα εντείνει τις δράσεις της σε όλα τα επίπεδα, διαψεύδοντας τους συκοφάντες της.