Μαζική δράση του Μετώπου Νεολαίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Καθώς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαρώνει όλη την Ελλάδα με ενημερωτικές εκστρατείες, χρησιμοποιώντας ξεκάθαρα μόνο τα δικά της μέσα, τα κανάλια και ο Τύπος, αγνοούν επιδεικτικά να ενημερώσουν τον Ελληνικό λαό για τη συνεχή δράση ενός καθ’ όλα νόμιμου πολιτικού Κινήματος, που εκπροσωπείται και κοινοβουλευτικά.
Το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης, για ακόμη μία φορά έκανε μία μαζική δυναμική δράση που είχε μεγάλη απήχηση και ακόμη μεγαλύτερη θετική ανταπόκριση. Αρχικά, ομάδα του Μετώπου Νεολαίας, της τάξεως των 80 περίπου ατόμων κινήθηκε προς την περιοχή του Βαρδάρη, ενώ ταυτόχρονα περίπου 20μελής ομάδα διένειμε ενημερωτικό υλικό στο κομβικό σημείο της περιοχής των Δικαστηρίων.
Η επιλογή δεν ήταν διόλου τυχαία, μιας και οι συγκεκριμένες περιοχές είναι από αυτές που δεινοπαθούν περισσότερο, στη Θεσσαλονίκη. Οι λόγοι… 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>
 
 
παρεμπόριο, λαθρομετανάστευση, πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, οδομαχίες μεταξύ συμμοριών, αναρχο-αριστερή παραβατικότητα… και η λίστα συνεχίζεται.
Έτσι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς αφουγκράζεται τις απαιτήσεις του κόσμου της περιοχής, καθώς τα κεντρικά γραφεία και της Νομαρχιακής Διοίκησης Θεσσαλονίκης, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, έκανε αυτό το οποίο κάνει πάντα. Στηρίξαμε τους εναπομείναντες Έλληνες της περιοχής (αξίζει να σημειωθεί, πως και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα λάβαμε διψήφια ποσοστά) στο δίκαιο Αγώνα τους, απέναντι σε όλους αυτούς που καταδυναστεύουν καθημερινά τη ζωή τους, αλλά και απέναντι σε ένα κράτος που εθελοτυφλεί, ενώ αιμορραγεί…
Καθ’ όλη τη διάρκεια και των δύο ταυτόχρονων δράσεων οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν ενθουσιώδεις, και πολλοί από αυτούς, μάλιστα, ενώθηκαν με την ομάδα μας πηγαίνοντας προς τα γραφεία. Ελληνικά λάβαρα, μαύρα μπλουζάκια, αρχαιοελληνικά γράμματα και συνθήματα για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Δυνατή, σηματοδότησαν το απόγευμα εκείνο. Οι περιοχές της Δωδεκανήσου, Αντιγονιδών και Κολόμβου γέμισαν με ενημερωτικό μας υλικό, κάνοντας αισθητή την παρουσία μας και σε αυτές τις συνοικίες, που έχουν μεγάλα προβλήματα, λόγω της κατάληψης δημόσιου χώρου, από άτομα του Αντιεξουσιαστικού-αριστερού χώρου, με πρώτο και κύριο το πρόβλημα της μαζικότατης διακίνησης ναρκωτικών.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι ένα Κίνημα πολυθεματικό, με πάγιες θέσεις και σταθερό πολιτικό πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα, είτε άμεσου είτε έμμεσου –χρονικά- ένδιαφέροντος, που ταλανίζουν τη χώρα μας σήμερα. Έτσι και εμείς περάσαμε από το δυναμικό και δύσκολο κομμάτι, της ενημέρωσης των συμπατριωτών μας για τις Θέσεις και τη Δράση του Λαϊκού Συνδέσμου, στο κοινωνικό έργο που ανιδιοτελώς επιτελούμε εδώ και περισσότερα από δέκα έτη (πολύ πριν δηλαδή, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετάσχει σε εκλογικές διαδικασίες).
Δεκάδες οικογένειες πολυτέκνων, απόρων και ανέργων ήρθαν και πήραν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης από τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοίκησης Θεσσαλονίκης (Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων). Η Αλληλεγγύη Ελλήνων είναι μία κίνηση δύσκολη που τόσα χρόνια στηρίζαμε με τις δικές μας δυνάμεις… τώρα πια που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, χρησιμοποιεί αυτές τις δυνάμεις που της δόθηκαν, για να βοηθήσει τον, συνεχώς δοκιμαζόμενο, ελληνικό λαό.
Τα λεφτά του λαού επιστρέφουν στο λαό, μία προεκλογική μας δέσμευση, μία μετεκλογική μας πραγματικότητα.