Η επιλογή του Έλληνα

 Έζησες λοιπόν, Έλληνα, και τη φετινή Λαμπρή. Και είτε γύρισες ήδη είτε θα γυρίσεις σε λίγες μέρες στην καθημερινότητά σου. Την τρέμεις την καθημερινότητα αυτή και τη σιχαίνεσαι γιατί ξέρεις πως είναι φτιαγμένη από σκουπίδια, σκουπίδια πολιτικά, οικονομικά και τηλεοπτικά που σε γεμίζουν φόβο και αγωνία. Φέτος όμως έχεις και μιαν ελπίδα. Όχι ελπίδα, μα μια πίστη. Φέτος ...

υπάρχει κάπου να πιαστείς, υπάρχουν χέρια Ελλήνων να σε στηρίξουν.
Ζεις μια μεγάλη αντίφαση. Από τη μια η ζωή που πιστεύεις ότι πρέπει να ζήσεις, δεμένος σε μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει, μια ζωή καθ' υπαγόρευση όπου σε διατάσσουν από τηλεοράσεως τι να πιστεύεις. Στα παραμύθια τους υπάρχει ένας κακός λύκος που τον λένε Χρυσή Αυγή, όμως κάτω από την κόκκινη κάπα της κοκκινοσκουφίτσας κρύβεται ο αληθινός λύκος. Οι μέρες οι γιορτινές άνοιξαν μια ακόμη πόρτα. Εκεί, στην άλλη άκρη της πραγματικότητας είδες τη ζωή που θα μπορούσες να ζεις. Εκεί έχει ανθρώπους που σε νοιάζονται, εκεί ο ήλιος λάμπει Ελληνικός, κι ο κόπος έχει αντίκρισμα. Είναι ένας κόσμος όπου οι Έλληνες νοιάζονται για τους Έλληνες. Είναι μια ζωή όπου ανήκεις, όπου η Φύση είναι μέρος δικό σου κι εσύ δικό της, Έλληνας στην Ελλάδα κι η Ελλάδα ολόκληρη στις φλέβες σου. Είναι η ζωή του ευλογημένου κόπου και της σχόλης, εκεί όπου το κέντρο βάρους μετατοπίζεται στα φωτεινά κι αγαπημένα.
Είναι η ζωή που σου κρύβουν και αναπάντεχα ξεφεύγει από τη λογοκρισία των Μέσων και πετάγεται εκεί, μπροστά σου. Είδες φέτος Χρυσαυγίτες, βουλευτές και γείτονές σου, να μοιράζουν τρόφιμα κι αγάπη, όχι μεταξύ τους, αλλά σε όλους τους Έλληνες, σε όσους τα πολιτικά και δημοσιογραφικά σκουπίδια καταδίκασαν να έχουν ανάγκη. Διάβασες ίσως την εφημερίδα που μοίρασαν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες στα διόδια, στους δρόμους που έχεις χρυσοπληρώσει δέκα φορές στους μεγαλοεργολάβους και μεγαλοκαναλάρχες χτίστες της δυστυχίας σου, κι εξακολουθείς να τους πληρώνεις για να γίνονται πιο άπληστοι και πιο απαιτητικοί.
Είδες τι πραγματικά πιστεύει και θέλει να πετύχει η Χρυσή Αυγή. Είδες και τα δημοσιογραφικά και πολιτικά ανδρείκελα να κατηγορούν και να υβρίζουν, επειδή η Χρυσή Αυγή έδειξε σε όλους το ψέμμα και την αδικία πάνω στην οποία έχτισαν τον κόσμο μες στον οποίο σε φυλάκισαν να τους δουλεύεις σαν να σου κάνουν χάρη. Πρέπει να το πιστέψεις. Υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν νοιάζονται για το δικό τους κλειστό κλαμπ αλληλεξάρτησης και συμφερόντων. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να είσαι Έλληνας και να αγωνίζεσαι όπως οι Έλληνες ξέρουν για όσα αξίζουν στην Ελλάδα, σε σένα, στα παιδιά και τα εγγόνια σου.
Ξέρεις, λοιπόν, μην πεις πως δεν ξέρεις, ποιοι είναι μαζί σου και ποιοι εναντίον σου. Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν τα χρήματα του λαού φαγητό και αξιοπρέπεια για τους Έλληνες και ποιοι σ' αυτούς τους Έλληνες ρίχνουν δακρυγόνα και τους συκοφαντούν. Ξέρεις λοιπόν και δεν έχεις καμία δικαιολογία και κανένα άλλοθι.
Να είσαι Χρυσαυγίτης σημαίνει να είσαι Έλληνας, να ξέρεις ότι είσαι Έλληνας και να επιλέγεις να είσαι Έλληνας. Ξέρεις ότι αυτός είναι ο δρόμος σου, ο δρόμος που οδηγεί στο φως. Δεν έχεις παρά να ενωθείς με το πλατύ μονοπάτι που άνοιξε η Χρυσή Αυγή και οι χιλιάδες συνέλληνές σου. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι η αλυσίδες σου. Έχεις να κερδίσεις ό,τι είναι καλό, ό,τι είναι δίκαιο, ό,τι είναι ελληνικό. Έλα να αγωνιστείς μαζί μας.
 
Η ΟΧΙΑ