Ζαλισμένος από την άνοδο της Χρυσής Αυγής ο Δένδιας παραληρεί ξανά!

Καθένας με τον πόνο του κι ο κόντε-Δένδιας με τον δικό του. Που δεν είναι άλλος από την Χρυσή Αυγή, με την οποία και ασχολείται νυχθημερόν!
Νέα συνέντευξη, λοιπόν, στην εφημερίδα «Επενδυτής», έδωσε ο ρέκτης υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, που παρουσιάστηκε εμφανώς… ζαλισμένος από την συνεχή άνοδο του μεγάλου του…
 
εφιάλτη.
Έτσι, κατ’ αρχάς έκανε τα παράπονά του για το «αδερφό» – στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς- κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ (των νοσταλγών των Γκουλάγκ…), που τον ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή:
«Το παράδοξο είναι ότι την κατάσταση την οποία περιγράφετε, της έντονης αντιπαράθεσης με τη Χρυσή Αυγή και της στοχοποίησής μου εκ μέρους της, δείχνει να την αγνοεί η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η οποία, στο βωμό της μικροκομματικής εκμετάλλευσης, προσπαθεί να εμφανίσει ούτε λίγο ούτε πολύ τη Ν.Δ., ως «σύμμαχο» της Χρυσής Αυγής! Δεν πρόκειται απλώς για διαστρέβλωση αλλά για επικίνδυνο για τη δημοκρατία συλλογισμό, καθώς εξισώνει και νομιμοποιεί στη συνείδηση των πολιτών ένα μεγάλο κοινοβουλευτικό κόμμα, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμπέδωση των δημοκρατικών θεσμών στη χώρα μας, με ένα κόμμα που αμφισβητεί με τη δράση του το πολίτευμα και την ομαλότητα».
Εν συνεχεία, πήρε… φόρα και άρχισε το γνωστό τροπάριο-παραλήρημα:
«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: απέναντι στο νεοναζιστικό μόρφωμα δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή ανοχή. Δεν αφορά βέβαια αυτό τα άτομα που, «ζαλισμένα» από τις συνέπειες της κρίσης ψήφισαν σαν αντίδραση τη Χρυσή Αυγή.
Αλλά είναι αλήθεια ότι ως κοινωνία αφήσαμε να μετατραπούν ολόκληρες περιοχές σε γκέτο εξαθλίωσης, ανεχθήκαμε επί αρκετά χρόνια την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και δείξαμε ατολμία στην επιβολή του νόμου. Η κατάσταση αυτή έχει αλλάξει με την εφαρμογή του σχεδίου «Ξένιος Ζευς» και τις επιχειρησιακές δράσεις για περιορισμό της εγκληματικότητας, που έχουν φέρει ήδη αποτελέσματα. Όμως θα χρειαστεί χρόνος και κυρίως θα απαιτηθεί να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση της οικονομίας, προκειμένου να αποδυναμωθούν τα αίτια που ενισχύουν τη Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι το πραγματικό «φάρμακο» απέναντι στο δηλητήριο του νεοναζισμού».
(ΥΓ)1: Το κόμμα που ψήφισαν μισό εκατομμύριο Έλληνες και που ετοιμάζονται να το ψηφίσουν άλλοι τόσοι «μόρφωμα». Έλεος!
(ΥΓ) 2: Τα… αποτελέσματα (!!!) που έχει φέρει η πολιτική Δένδια στη δημόσια τάξη της χώρας («ευνομία παντού»…), τα μαρτυρούν οι δεκάδες νεκροί –κυρίως ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι Έλληνες- που έχουν δολοφονηθεί αγρίως από εγκληματίες λαθρομετανάστες, καθώς και τα χιλιάδες θύματα κλοπών και ληστειών που συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα σήμερα!
(ΥΓ) 3: Στάζει δηλητήριο κάθε φορά που μιλάει για την Χρυσή Αυγή ο (πιο αποτυχημένος υπουργός της συγκυβέρνησης) Δένδιας. Να προσέχει να μην το καταπιεί! 
ethnikismos.net