Ο Γολγοθάς της 15χρονης Μυρτούς και ο «αντιρατσισμός» των αθλίων


Κι ενώ ευρωπαίοι και εγχώριοι «ανθρωπιστές» βιάζονται και επιμένουν να περάσει το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο- έκτρωμα, ένα αθώο θύμα της ασυδοσίας των λαθροεισβολέων -υπό την ανοχή και ενθάρρυνση κομμάτων και δημοσιογραφικών λακέδων- μαζί με την οικογένειά της, περνούν το δικό τους γολγοθά, μετά την επίδειξη της ανηλεούς βαρβαρότητος από μέρους του πακιστανού λαθρομετανάστη. ...


Ο Ελληνικός Λαός παρακολουθούσε τότε σοκαρισμένος, το απύθμενο μίσος με το οποίο ο πακιστανός είχε επιτεθεί στην ανήλικη κοπέλα. Το τέρας της Πάρου, το οποίο εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, είχε ισχυριστεί πως σκοπός του ήταν η κλοπή του κινητού τηλεφώνου της νεαρής. Στην κατάθεσή του, είχε περιγράψει με κυνικότητα στους αστυνομικούς πως η 15χρονη Ελληνίδα αντιστάθηκε, οπότε επιχείρησε να τη σκοτώσει, χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια. Ο πακιστανός λαθροεισβολέας όμως, δε σταμάτησε στο σημείο εκείνο το εγκληματικό του έργο. Την βίασε ενώ ήταν βαρύτατα τραυματισμένη και αναίσθητη και κατόπιν εξαφανίστηκε, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των αλλοδαπών εγκληματιών οι οποίοι ρημάζουν και τρομοκρατούν το Λαό μας, σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.

Η 15χρονη συνεχίζει να δίνει ηρωικά τη μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της. Εξίσου γενναία, στέκει στο πλευρό της η οικογένειά της, μία από τις πολλές ελληνικές οικογένειες οι οποίες βιώνουν τα παρελκόμενα του πολυφυλετικού παραδείσου, τον οποίο επιδιώκουν να επιβάλλουν στην Πατρίδα μας, τα κόμματα της συγκυβέρνησης και η Αριστερά των λαθρολάγνων. Το Καθεστώς, συνένοχο στα εγκλήματα των λαθροεισβολέων τα οποία αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, αποφάσισε δια του υπουργείου Υγείας να συμβάλλει ώστε να μεταφερθεί η κοπέλα σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ, από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, πράττοντας το αυτονόητο. Εν τούτοις, ουδέν άλλο μέτρο λαμβάνει για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος, το οποίο επεκτείνεται σε όλη τη χώρα και αφορά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό. Μόλις προχτές, μια άλλη 20χρονη Ελληνίδα υπήρξε θύμα του «πολιτισμού» των βαρβάρων που έχουν κατακλύσει τη χώρα, όταν Αφγανός λαθρομετανάστης της επιτέθηκε και την πέταξε από ύψος 7 μέτρων σε γκρεμό.

Η 15χρονη της Πάρου, αλλά και η 20χρονη της Κέρκυρας, είναι δύο μόλις από τα χιλιάδες ρατσιστικά εγκλήματα των λαθροεισβολέων κατά των Ελλήνων. Είναι εκείνα τα οποία ελέω της κοινωνικής κατακραυγής, το Καθεστώς αδυνατεί να αποσιωπήσει. Τα μεγάλα αστικά κέντρα όμως και μαζί η απροστάτευτη ύπαιθρος, ζουν καθημερινά τον τρόμο της επιδρομής των βαρβάρων, οι οποίοι έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο χώρο εγκλήματος. Την ίδια ώρα που οι ελληνικές οικογένειες απλώς προσεύχονται για να μην είναι τα επόμενα θύματα της φρικαλεότητας των «δύστυχων» μεταναστών, οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας συναγωνίζονται για το ποιoς εξ’ αυτών είναι ο μεγαλύτερος «αντιρατσιστής» και πολέμιος της Χρυσής Αυγής. Και είναι αυτός ο συναγωνισμός των κομμάτων ο οποίος ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τους εγκληματίες -και παροτρύνει τους επίδοξους εγκληματίες- να συνεχίσουν το έργο της τρομοκράτησης του Λαού μας, εφόσον εκείνοι παραμένουν ατιμώρητοι και επιπλέον απολαμβάνουν τα προνόμια τα οποία τους προσφέρει το Καθεστώς του ανθελληνισμού.