Δημοκρατικές περγαμηνές και αποδείξεις νομιμοφροσύνης

Η παρούσα Βουλή προσφέρει στο Έθνος μεγάλες υπηρεσίες. Η δυναμική παρουσία της νέας, καθαρής δύναμης, της Χρυσής Αυγής, με στόχους αποκλειστικά Εθνικούς, ξεριζώνει το σύστημα της υποκρισίας που διακυβέρνησε με υπέρτατη έπαρση την Πατρίδα μας από το 1974 και μετά. Η Χρυσή Αυγή στη Βουλή ελευθερώνει δυνάμεις που φοβούνταν ή ντρέπονταν να πουν την αλήθεια, που είχαν φυλακιστεί πίσω από το προσωπείο ενός άνευ περιεχομένου ...
 

καθωσπρεπισμού, ενός πολιτικού συστήματος το οποίο πίσω από την σοβαροφάνειά του έκρυβε ένα ατέλειωτο σκυλολόι από ανίκανους, προδότες, γελοίους και τυχοδιώκτες. Με προκάλυμμα τα φώτα των τηλεοπτικών προβολέων οι απίθανοι αυτοί παλιάτσοι της δημόσιας ζωής καταλήστεψαν την Ελλάδα, διέφθειραν το λαό και άπλωσαν τα πλοκάμια τους σε κάθε μορφής εξουσία που μπορούσε να τους αποφέρει αμύθητο πλούτο και ικανοποίηση των φιλοδοξιών τους. 
Αυτά τα απομεινάρια μιας εποχής που πνίγεται στο βόρβορο των ανομιών της, έχουν βρει έναν τρόπο να διατηρούνται ακόμη στο πολιτικό προσκήνιο. Με τη στήριξη ξένων δυνάμεων, πέρα από θεσμούς και νομιμότητα, εγκαλούν τη Χρυσή Αυγή για οτιδήποτε μπορεί να περάσει από το μυαλό τους. Αγορεύουν με μένος στη Βουλή, υβρίζουν στα παράθυρα των τηλεοράσεων, πότε κλαίγονται και πότε απειλούν.   
Περιφέρονται σε κατάσταση υστερίας και απαιτούν να εφαρμοστεί η νομιμότητα, ομιλούν τάχα εξ ονόματος του νόμου και του δικαίου, ενός δικαίου που επιχειρούν να διαμορφώσουν ώστε να βρουν καταφύγιο την ώρα της κρίσεως. 
Αλλά ποιοι είναι αυτοί που μιλούν για νομιμότητα; Είναι αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα τριτοκοσμικό ζητιάνο, οι ίδιοι που με ψέμματα και δημαγωγίες αναγόρευαν την Πατρίδα μας ρυθμιστικό παράγοντα της Ευρωπαϊκής πολιτικής, είναι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα και το λαό μας σε αλλεπάλληλες ταπεινώσεις, ταπεινώσεις που με αυτούς στην εξουσία δεν θα έχουν τελειωμό. Αυτοί που κατά συρροή εξαπατούν τον ελληνικό λαό, ράβοντας και τεντώνοντας τους νόμους στα μέτρα τους, αυτοί που στελέχη τους είναι υπόλογα για κάθε λογής παρανομία και εκμετάλλευση των αξιωμάτων τους στην κεντρική ή στις τοπικές πολιτικές σκηνές,  ζητούν από τη Χρυσή Αυγή πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης.  
Δεν πρόκειται βεβαίως να τους τα δώσουμε. Δεν πρόκειται να απολογηθούμε στους βιαστές της Ελλάδος, στους κλέφτες των δημοσίων ταμείων, στους δημίους του λαού μας. 
Πολύ περισσότερο δεν έχει η Χρυσή Αυγή να απολογηθεί στους κόκκινους και ροζ κομμουνιστές. Ο Μαρξισμός, ιστορικά δημιούργημα των Καπιταλιστών, εξακολουθεί να είναι και σήμερα το δεκανίκι των εγχώριων και ξένων άπληστων και ανήθικων κεφαλαιοκρατών. Ενθαρρύνοντας την είσοδο λαθρομεταναστών, στηρίζοντάς τους, βάζοντάς τα συμφέροντα των ξένων πάνω από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, εξασφαλίζοντας χαμηλούς μισθούς και φθηνά εργατικά χέρια στους μεγαλοεργολάβους και στους ασυνείδητους, οι αριστεροί διατηρούνται στο προσκήνιο της πολιτικής όχι επειδή η απόβλητη της Ιστορίας και καταδικασμένη από τους λαούς που την εβίωσαν ιδεολογία τους έχει κάτι να πει στους πολίτες, αλλά επειδή ακριβώς ο σκληρός πυρήνας του καπιταλιστικού συστήματος εξυπηρετείται από την παρελκυστική πολιτική παρουσία τους. 
Η Αριστερά αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί το φιλολαϊκό προσωπείο του Καπιταλισμού, κρύβοντας πίσω της το αληθινό πρόσωπο της εκμετάλλευσης και της εξαθλίωσης των ανθρώπων, της εξαφάνισης της ανθρώπινης προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας, και τη μετατροπή των λαών σε άμορφες μάζες στις μηχανές παραγωγής των άπληστων κεφαλαιοκρατών. 
Με την παρουσία της Χρυσής Αυγής, των βουλευτών, των στελεχών και των μελών μας στη δημόσια ζωή εξασφαλίζουμε στον ελληνικό λαό έναν απαραίτητο ζωτικό χώρο μέσα στον οποίο θα μπορέσει επιτέλους να αναπνεύσει. Είναι στο χέρι του κάθε Έλληνα να διευρύνει και να μακρύνει το δρόμο που με τόσο κόπο και θυσίες ανοίγουν οι Χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον Αρχηγό. Είναι αυτός ο δρόμος της απελευθέρωσης από το θανατερό σφιχταγκάλιασμα των εκμεταλλευτών του λαού, είτε φορούν μπλε, είτε κόκκινες μάσκες. 
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των Χρυσαυγιτών ως Ελλήνων πολιτών και της Χρυσής Αυγής ως νομίμου πολιτικού κόμματος να  συναθροίζεται, να παίρνει μέρος στις δημόσιες εκδηλώσεις που επιλέγει, να εκφέρει δημόσιο πολιτικό λόγο. Αυτό το δικαίωμά μας πρέπει να το προασπίσουμε και θα το προασπίσουμε με δυναμισμό και σύνεση και με ολοένα μαζικότερη παρουσία.  
Αυτή η παρουσία μας είναι η μοναδική απόδειξη που χρειάζεται ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. 
 
Η ΟΧΙΑ