Σιωνιστικό θράσος: Με το ζόρι να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!


Απύθμενο το θράσος των σιωνιστών των ΗΠΑ, οι οποίοι συνεχίζουν τις πιέσεις προς την ψοφοδεή ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει προς ψήφιση το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Το εβραϊκό λόμπι, ασκώντας ήδη τεράστια επιρροή στα ανώτερα κλιμάκια της αμερικανικής κυβέρνησης, επιχειρεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος, δίχως κανείς εκ των εγχώριων «δημοκρατών» να τολμά να ψελλίσει έστω, πως η παρέμβαση ...

αντιτίθεται στην ελευθερία της έκφρασης λόγου του Ελληνικού Λαού.
Στην ιστοσελίδα της γνωστής εβραϊκής οργάνωσης «Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο» (world jewish congress), ο πρόεδρος αυτής, Ρόναλντ Λόντερ, εκφράζει την απογοήτευσή του εξαιτίας της αδυναμίας της Ελλάδος να υιοθετήσει νόμο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος. Η θέση τούτη αποτελεί και την έμμεση απάντηση στο ερώτημα για το ποιοί είναι οι πραγματικοί συντάκτες του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο και αποσύρθηκε διότι πλήθος διατάξεών του, ήταν αντισυνταγματικές!
Ο ίδιος σιωνιστής, είχε από τη Θεσσαλονίκη τον μήνα Μάρτιο, απαιτήσει το ελληνικό κοινοβούλιο να πράξει τα πάντα ώστε η Χρυσή Αυγή να τεθεί εκτός νόμου. Είχε τότε δηλώσει μεταξύ άλλων: «οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά»! Εάν κάποιος Ρώσος ή Γερμανός εξέφραζε μια παρόμοια θέση, απαιτώντας από το ελληνικό κοινοβούλιο να θέσει εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ ή το Σύριζα, σήμερα το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο θα φλεγόταν από πύρινα άρθρα κατά της παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Ελλάδος, τα οποία θα αποτελούσαν ευθεία απειλή κατά της δημοκρατίας και των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού.
Παρά ταύτα, θα πρέπει κάποιος να εξηγήσει στον κύριο Λόντερ, πως η είσοδος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο ελληνικό κοινοβούλιο και η σημερινή του ραγδαία αύξηση της δυναμικής, όπως καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι απόρροια νομίμων, δημοκρατικών διαδικασιών και της ελεύθερης θέλησης και βούλησης του Ελληνικού Λαού. Πουθενά στην Ελληνική Ιστορία, δεν διδαχθήκαμε οτι για να λάβουμε σοβαρές πολιτικές αποφάσεις, οφείλουμε πρώτα, να λάβουμε την άδεια του προέδρου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου. Φανταστείτε την αντίδραση της διεθνούς κοινότητας, στην περίπτωση κατά την οποία η ελληνική κοινότητα της Αμερικής, είχε την απαίτηση από το κράτος του Ισραήλ, να θέσει εκτός νόμου ένα κόμμα του ισραηλινού κοινοβουλίου! Ας αφήσει λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα για την δημοκρατία στην Ελλάδα, διότι αυτό είναι υπόθεση η οποία αφορά τους Έλληνες και μόνο αυτούς!
Εν κατακλείδι, ο κύριος Λόντερ και οι λοιποί διεθνείς Λόντερ, συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της κοινότητας των εβραίων στην Ελλάδα, Δαυίδ Σαλτιέλ, προβάλλουν με θράσος χιλίων πιθήκων απαιτήσεις, οι οποίες αν μη τι άλλο αντιβαίνουν το Σύνταγμα της Ελλάδος. Και εν προκειμένω, ποιο δίκαιο είναι εκείνο το οποίο επιτρέπει σε μια διεθνή οργάνωση και τίποτε περισσότερο, να απαιτεί από έναν Λαό να αυτοαπαγορεύσει την πολιτική του ελευθερία και το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου; Εξάλλου, ας φέρει ο κύριος Λόντερ και ο κύριος Σαλτιέλ στην ελληνική δικαιοσύνη τα στοιχεία εκείνα, τα οποία πιστοποιούν τις ρατσιστικές επιθέσεις σε εβραίους, επί ελληνικού εδάφους. Δε θα βρει κανένα, γι' αυτό και δεν αποτελεί παρά έναν ακόμη συκοφάντη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος! Ως εκ τούτου, θα ήταν φρόνιμο να πάψει να ανησυχεί ο κύριος αυτός. Ούτως ή άλλως, δεν βρίσκεται στις προθέσεις της Χρυσής Αυγής η ανάμιξη στα εσωτερικά ζητήματα είτε του Ισραήλ είτε των ΗΠΑ. Ασχοληθείτε λοιπόν κύριε Λόντερ με την είσπραξη των τόκων σας και αφήστε τον Ελληνικό Λαό να καθορίσει ο ίδιος το μέλλον του.