Υψώνοντας περήφανα τα Λάβαρα!


Η θριαμβευτική  άνοδος του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος αποδεικνύει περίτρανα προς όλες τις κατευθύνσεις πως η ακλόνητη Πίστη  στις αξίες και τις αρχές του Εθνικισμού μας οδηγεί ολοταχώς προς τη τελική Νίκη. Τα κόμματα του μνημονιακού τόξου αντικρίζουν με δέος πως κάθε θλιβερή  προσπάθεια σπίλωσης της Χρυσής Αυγής φέρνει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα εξ αυτών αποτελέσματα. Ταυτόχρονα τα υπόλοιπα κομματίδια της λεγόμενης αντιπολίτευσης ...
παραπαίουν ανάμεσα σε ακατάπαυστες  εσωτερικές συγκρούσεις  και ολοκληρωτική ιδεολογική πενία.
Αντίθετα, ο στοχοποιημένος,  από το μισητό  διεθνή σιωνισμό, Ελληνικός λαός αφυπνίζεται,  αποσπάται ολοένα από τη βορά των ψηφοκάπηλων πολιτικών πτωμάτων, σημαντικό μέρος αυτού αποκτά ξανά Εθνική συνείδηση και  εξεγείρεται με ορμή ενάντια στο δουλοπρεπές, παρηκμασμένο, σκιώδες  καθεστώς. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις μόνο τρόμο  προκαλούν  στα μίζερα  παπαγαλάκια του συστήματος που βλέπουν ανήμποροι τη Χρυσή Αυγή να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα στις ψυχές των αγνών Ελλήνων. Ας γνωρίζουν καλά, πως το μόνο που τους αναλογεί πλέον είναι η πολιτική απαξία και  σήψη.
Κανένα δουλικό κανάλι, Κανένας προσκυνημένος  δημοσιογραφίσκος, Κανένα πληρωμένο γρανάζι της κατάπτυστης σημερινής κυβέρνησης δε μπορεί να ανακόψει τη ασταμάτητη προέλαση των γνήσιων Ελλήνων Εθνικιστών προς την Ιερή εκπλήρωση του στόχου. Ενωμένοι  ως μία γροθιά, κάτω από τη σκέπη των Παντοτεινών Ιδεών και του Αρχηγού μας, αγωνιζόμαστε σε όλα τα μέτωπα, βαδίζουμε άφοβοι στην οδό του καθήκοντος έχοντας πλήρη επίγνωση του σκοπού μας. Κράτος ελεύθερο. Κράτος Εθνικό. Κράτος Ελληνικό.
Για τις γενιές που έπονται.

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω το Έθνος!
 
Χρήστος Νάστος
Τ.Ο. Αθηνών