Ανακοίνωση του πυρήνα Νέας Υόρκης για τις αθλιότητες αφελληνισμένων αριστεριστών στην Αστόρια


Μετά την εκστρατεία λάσπης από ελλαδικά ΜΜΕ, ο πυρήνας Νέας Υόρκης της Χρυσής Αυγής εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα γεγονότα στο "Σταθάκειο" της Αστόρια:
Σοβαρό επεισόδιο εναντίον Ελλήνων ομογενών δημιουργήθηκε από στελέχη αριστερών οργανώσεων στην κεντρική αίθουσα του "Σταθακείου", όπου και προβλήθηκε ντοκιμαντέρ αριστερής ...

προπαγάνδας με τίτλο "Ταξισυνειδησία". Η αντίδραση από τον κόσμο ήταν αναμενόμενη. Το κοινό που προσήλθε για την προβολή περίμενε να παρακολουθήσει ντοκιμαντέρ για την ελληνική κοινότητα της Αμερικής. Αντ' αυτού γίναμε όλοι θεατές άθλιας και ανθελληνικής προπαγάνδας. Το επιμύθιο της ταινίας ήταν ότι όλοι οι απόδημοι Έλληνες είναι ... κομμουνιστές.
Πολλοί από τους παριστάμενους, ανάμεσά τους και μέλη του Πυρήνα μας, δεν συναίνεσαν στην παραχάραξη της ιστορίας από τους αριστερούς υμνητές του... "συνωστισμού της Σμύρνης". Στο τέλος του φιλμ επρόκειτο να διεξαχθεί συζήτηση με τους παραγωγούς της ταινίας. Αντ' αυτού, οι μπολσεβίκοι αρνήθηκαν να δώσουν τον λόγο σε πολλούς συμπατριώτες μας. Τότε οι Έλληνες Εθνικιστές αντέδρασαν και βροντοφώναξαν το σύνθημα "η Μακεδονία είναι Ελληνική". Και μόνο αυτό το σύνθημα έκανε τους μπολσεβίκους έξαλλους. Φάνηκε έτσι ξεκάθαρα το ανθελληνικό μένος που διακατέχει τους ανιστόρητους  παραγόντες της εκδήλωσης.
Το δήθεν 'δημοκρατικό τόξο' έδρασε και πάλι... Όχι μόνο μας επιτέθηκαν φραστικά, αλλά προσπάθησαν να σύρουν εκτός της αίθουσας όσους διαφωνούσαν με την προπαγάνδα τους. Αυτοί είναι οι δήθεν φιλότεχνοι και δημοκράτες. Αυτός είναι ο περίφημος διάλογος και η ελευθερία της γνώμης στην οποία υποτίθεται ότι πιστεύουν. Αυτά ετοιμάζουν για τους αντιφρονούντες και για όσους αντιστέκονται στην ωμή κομμουνιστική προπαγάνδα. Τους καλούμε να δώσουν στη δημοσιότητα το  βίντεο με όσα συνέβησαν στην αίθουσα. Τηλεοπτικό υλικό ασφαλώς και υπάρχει, αλλά το κρύβουν, γιατί λένε ψέμματα.

Η Χρυσή Αυγή Νέας Υόρκης και ο απανταχού Ελληνισμός θα αμυνθεί στον βρώμικο πόλεμο και την λασπολογία της αφελληνισμένης αριστεράς με κάθε νόμιμο μέσο. Τον λόγο τώρα έχουν τα δικαστήρια και οι αρμόδιες αρχές.
 
Πυρήνας Νέας Υόρκης
Ε-mail: xaameriki@yahoo.com
Official site: http://xaameriki.wordpress.com/
τηλέφωνο επικοινωνίας +30 697 328 3559 (Ελλάδα)
(347) 625-9238 (9:00 AM-10:15 PM)(Αμερική)