Χρυσή Αυγή Πέλλας: "Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων" - Φωτορεπορτάζ


Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Γιαννιτσών, υπό το άγαλμα του Στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου, η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.
Από νωρίς οργανωτικά κλιμάκια Συναγωνιστών από την ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών παραβρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης, ενώ πραγματοποιήθηκε και εκτεταμένη διανομή ...
ενημερωτικού υλικού (εφημερίδες και έντυπα) του κινήματός μας σε κεντρικούς δρόμους και στην παρακείμενη λαϊκή αγορά των Γιαννιτσών. Τα εμβατήρια του κινήματος δονούσαν την ατμόσφαιρα της πόλης. Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, μια θλιβερή μονοψήφια ομάδα γνωστών στην περιοχή ανθελλήνων του "προοδευτικού δημοκρατικού τόξου" προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση, αλλά χάρη στην πειθαρχημένη στάση των Συναγωνιστών αποχώρησαν τελικά άπραγοι, συνοδεία των συνθημάτων μας και υπό τις εμφανείς αποδοκιμασίες των κατοίκων. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε κανονικά λίγα λεπτά μετά τις 12.00, με τα συνθήματα των Συναγωνιστών να δίνουν τον παλμό.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τα τρία μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστές Χρυσομάλλης Νικόλαος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Μιχάλης Τσακίρης, οι οποίοι στις ομιλίες τους τόνισαν τον τρόπο με τον οποίο οι προδότες εξουσιαστές εννοούν τον "ρατσισμό", και πως αντιθέτως η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται ενάντια στον πραγματικό και μοναδικό ρατσισμό που υπάρχει κατά των Ελλήνων, στην ίδια τους την χώρα. Επίσης, με δυναμικές ομιλίες και χαιρετισμούς απευθύνθηκαν στο κοινό ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας, Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης, καθώς και ο υπεύθυνος Μετώπου Νεολαίας Ν. Πέλλας, Συναγωνιστής Κ. Ξενίδης:
Οι ομιλητές της εκδήλωσης:

Ιωάννης Σαχινίδης, γραμματέας Ν.Ε. Πέλλας 


Βασίλειος Τσιούλης, γραμματέας Ν.Ε. Ημαθίας 

 
Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτής Ν.Σερρών 


Μιχάλης Τσακίρης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας 


Νικόλαος Χρυσομάλλης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου και περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Ακολούθησε δυναμική πορεία μέσα από τους κεντρικούς δρόμους των Γιαννιτσών, υπό τα συνεχή χειροκροτήματα των κατοίκων και με τα συνθήματά μας να σείουν κυριολεκτικά ολόκληρη την πόλη:













Στην κεντρική πλατεία οι Συναγωνιστές έψαλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο, και η πορεία κατέληξε στον χώρο εκκίνησης, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου οι Συναγωνιστές απέτισαν φόρο Τιμής στον Μεγάλο Στρατηλάτη μας και υπόδειγμα για τις νέες γενιές Ελλήνων, τραγουδώντας το "Μακεδονία ξακουστή".
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, μέχρι την τελική Νίκη! Εμπρός, πάντα Εμπρός, μιας νέας Δόξας ανατέλλει ο καιρός!