Ανενόχλητοι οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις


Ανενόχλητοι διπλωματικά και στρατιωτικά οι Τούρκοι, αφού γνωρίζουν ότι η αποτρεπτική ισχύς της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα είναι σε άθλια κατάσταση, προέβησαν την Κυριακή σε μία ακόμη παραβίαση των Εθνικών Χωρικών Υδάτων στα πλαίσια της ναυτικής τους άσκησης DENIZKURDU -13. Η πυραυλάκατος  ATAK P- 337 ( η λέξη atak στην τουρκική σημαίνει επίθεση παρεμπιπτόντως) του τουρκικού πολεμικού ναυτικού προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης ...


εισήλθε στις 07:00 στα χωρικά μας ύδατα μεταξύ των νήσων Μυκόνου και Νάξου και στην συνέχεια αφού πέρασε από τις νήσους Σίφνο, Σέριφο, Κέα και Κύθνο εξήλθε στις 14:25 από τα Ε.Χ.Υ.
Το Πολεμικό μας Ναυτικό και η Πολεμική μας Αεροπορία κατά εντολή του Υπ. Άμυνας απλώς παρακολουθούσαν την πορεία της τουρκικής πυραυλακάτου. Η εντολή ήταν ‘’παρακολούθηση εξ αποστάσεως’’ προφανώς για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι! Οι υποτακτικοί του Μνημονίου που κυβερνούν την χώρα με τις ενέργειές τους στον χώρο της Άμυνας έχουν  ουσιαστικά επιτρέψει την άλωση του Εθνικού Εναέριου Χώρου και των Εθνικών Χωρικών Υδάτων από αυτούς που άλωσαν και την Κωνσταντινούπολη. Και τότε οι ξενοκίνητοι  προδότες  συνέδραμαν τα μάλλα για να παραβιαστεί  η «Κερκόπορτα».
Η  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  δεν θα επιτρέψει στους προδότες  πολιτικούς να αλώσουν την Εθνική μας Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια.