"ΤΑ ΝΕΑ": Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος πίσω από την καταστολή στη διανομή τροφίμων του Συντάγματος


«Τέλος ανοχής στη Χρυσή Αυγή, με ανοιχτή γραμμή Δήμου Αθηναίων – Αστυνομίας», προαναγγέλλουν τα καθεστωτικά «ΝΕΑ», και εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύουν και τους σκοτεινούς εντολοδότες της. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:

«Άραγε ήταν η πρώτη κανονιά στον ακήρυχτο πόλεμο για τις δημοτικές εκλογές του 2014 στην Αθήνα; Ή μήπως ήταν η αρχή του τέλους στα συσσίτια και στις αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες» που οργανώνει εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή; Ανεξαρτήτως του ποια είναι η απάντηση, η Πλατεία Συντάγματος έγινε χθες μάρτυρας της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Γιώργο Καμίνη και στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο δήμαρχος εμφανίζεται πλέον διατεθειμένος να σταθεί απέναντι στις εθνοτικά καθαρές κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και στην πάσης προελεύσεως ασυδοσία διαφόρων ομάδων που τείνει να επικρατήσει σε δημόσιους χώρους.
Όλα αυτά, ενώ ο τρίτος παίκτης ήταν χθες η Ελληνική Αστυνομία που με κλούβες και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων απώθησε τους μπρατσαράδες με τις μαύρες μπλούζες από την πλατεία.Ο Γιώργος Καμίνης πάντα επεδίωκε τον συντονισμό με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Το αν βρήκε συνομιλητή και, κυρίως, συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Νίκου Δένδια – που είδε χθες τον Πρωθυπουργό – είναι ένα ζήτημα. Ένα άλλο ζήτημα είναι αν έχει αποφασίσει πλέον η κυβέρνηση να τερματίσει την εντύπωση ότι υπάρχει ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Εντύπωση που τείνει να κάνει σοβαρή ζημιά στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, όπου πολλοί αναμένουν από την ελληνική Πολιτεία πιο ενεργητική αντιμετώπιση του εγχώριου νεοφασιστικού φαινομένου. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επανήλθε πρόσφατα από ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου είχε πολλές και σημαντικές επαφές σε πολλά επίπεδα. Ούτως ή άλλως, φαίνεται ότι θα έχουν συνέχεια τα χθεσινά γεγονότα στο Σύνταγμα…».
Δύο σύντομες παρατηρήσεις:
1η) Η συνεργασία Χαμίνη-ΜΑΤ είναι απαραίτητη. Διότι μόνο με τη συνοδεία των ΜΑΤ θα μπορεί ο Χαμίνης να κάνει περιοδείες και προεκλογική εκστρατεία, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές!
2η) Τι ακριβώς εννοεί η συνήθως καλά πληροφορημένη (εκ των έσω…) εφημερίδα υπενθυμίζοντας «ότι ο υπουργός επανήλθε πρόσφατα από ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου είχε πολλές και σημαντικές επαφές σε πολλά επίπεδα» και ότι «στο εξωτερικό πολλοί αναμένουν από την Ελληνική Πολιτεία πιο ενεργητική αντιμετώπιση του εγχώριου νεοφασιστικού φαινομένου»; Τι εννοεί ο «ποιητής»; Μήπως αναφέρεται στη συνάντηση που είχε ο Δένδιας με τον επικεφαλή του αμερικανο-εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, Ντέιβιντ Χάρρις και εννοεί ότι η απόφαση για την καταστολή στο Σύνταγμα ήταν υπερατλαντική, με εκτελεστικά όργανα τους Δένδια και Χαμίνη; Γιατί κάθε νοήμων άνθρωπος, αυτό καταλαβαίνει…


Εθνικισμός.net