ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ! - Συνεχείς δράσεις σε όλη την επικράτεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Το Σάββατο 07/12 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία από τα οργανωτικά μέλη  των γραφείων μας, στο Αίγιο. Οι συναγωνιστές μας ανέλυσαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τα τοπικά προβλήματα της Αιγιαλείας. Εκτενής αναφορά έγινε για την μεγαλειώδης ...

συγκέντρωση στο Σύνταγμα αλλά και για την πορεία που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Είναι γεγονός ότι πλέον ο ελληνικός λαός αρχίζει να δραστηριοποιείται ακόμη περισσότερο στις αγροτικές περιοχές "ακόμη και αν δεν πληροφορείτε από τα Μ.Μ.εξαπάτησης", αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η μόνη δύναμη που τον εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι τα παιδιά με τα μαύρα τα οποία ούτε συμβιβάζονται αλλά ούτε και προδίδουν τις ιδέες τους μπροστά στην τρομοκρατία αυτού του αντισυνταγματικού σάπιου συστήματος αλλά αντιθέτως ημέρα με την ημέρα, εβδομάδα με εβδομάδα, βλέπουμε συναγωνιστές από κάθε γωνιά της επικράτειας να κρατάνε με περηφάνια τον μαύρο Μαίανδρο, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα πουν τα κατά τόπους βολεμένα τοπικά κομματόσκυλα, χωρίς να τους τρομάζει η ανθελληνική τρομοκρατία. Συνεχίστε έτσι συναγωνιστές η τελική νίκη είναι κοντά, η Χρυσή Αυγή δεν αργεί να ανατείλει!
ΑΙΓΙΟ:
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622



Τρισάγιο για τους Συναγωνιστές μας και στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Όπως σε ολόκληρη την επικράτεια, έτσι και στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας τιμήθηκε η μνήμη των 2 άνανδρα δολοφονημένων συναγωνιστών μας, ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ και ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης όπου ευλαβικά οι παρευρισκόμενοι κρατώντας αναμμένα κεριά τίμησαν την μνήμη των δύο συναγωνιστών.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Καλαμάτας και μέλους της κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστή Λυκούργο Αλευρά. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στις μαύρη εκείνη μέρα της στυγερής δολοφονίας αλλά και στην υποκρισία των ηθικών αυτουργών. Κλείνοντας ευχήθηκε να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τους δύο αδερφούς μας Γιώργο και Μανώλη και ότι δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ! ΑΘΑΝΑΤΟΙ θα ζουν πάντα στις καρδιές και στις ψυχές μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30




Τρίκαλα






Άνω Λιόσια






Αμφιλοχία




Καρδίτσα




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου κλιμάκιο Συναγωνιστών πραγματοποίησε πολύωρη ενημερωτική δράση σε χωριά του Νοτίου τμήματος της Κέρκυρας καθώς και σε κεντρικά σημεία εντός της κωμόπολης της Λευκίμμης.
Συγκεκριμένα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τους Αργυράδες, Περιβόλι, Βιταλάδες, Νεοχώρι, Κρητικά, Παλαιοχώρι, Δραγωτινά, Λευκίμμη. Μοιράσαμε εκατοντάδες εφημερίδες και φυλλάδια του Κινήματος στους κατοίκους των περιοχών αυτών οι οποίοι υποδέχθηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές μας.
Στην εν λόγω δράση είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε απο κοντά με τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, για τον μαρασμό που βιώνει η Νότια Κέρκυρα ειδικά τα τελευταία χρόνια, μας εξέθεσαν την υποστήριξη τους προς την Χρυσή Αυγή και μας απέδειξαν οτι εμπιστεύονται πλήρως τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος μας.
Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη - Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 - 21.00 




Ομιλία στην Τ.Ο. Πάτρας

Την Κυριακή 8/12 και ώρα 19:00, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας   πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή βουλευτή Αχαΐας κ. Μιχάλη Αρβανίτη με κεντρικό θέμα τον σχολιασμό των πολιτικών εξελίξεων και τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Ο συναγωνιστής βουλευτής, ανακοίνωσε στους φίλους και υποστηρικτές, αλλά και ευχήθηκε για την υποψηφιότητα του συναγωνιστή Χρήστου Ρήγα στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και τόνισε την αναγκαιότητα μιας ισχυρής παρουσίας της Χρυσής Αυγής και στις δημοτικές.

Ως γνώστης των νομικών, τοποθετήθηκε στον άδικο χαρακτήρα της προφυλάκισης του αρχηγού και των  συναγωνιστών βουλευτών Χ. Παππά και Ι. Λαγού, αλλά και στο άδικο και αστήρικτο κατηγορητήριό τους. Αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα για αυτό το ζήτημα και για μία ακόμη φορά εξαπέλυσε πυρά τόσο κατά του υπουργού προστασίας (;) του πολίτη Ν. Δένδια, αλλά και κατά του υπουργού δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, που δηλώνουν "αναρμόδιοι", περιπαίζοντας τον κοινοβουλευτικό θεσμό εις βάρος ενός εκατομμυρίου και πλέον ψηφοφόρων ενός νομίμου εκλεγμένου κόμματος, της Χρυσής Αυγής.
Συγκινητική υπήρξε στο τέλος, η προτροπή από τους παρευρισκομένους συναγωνιστές να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων Μ. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη που συμπληρώνουν πλέον 40 ημέρες από τον άδικο χαμό τους, ενώ με μια φωνή και μια καρδιά οι συναγωνιστές ψάλλαμε δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο.
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ 54
τηλ. 6948550798
xapatras@gmail.com
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00-22-00




Εκτεταμένη δράση με φέιγ βολάν σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

Απέναντι στις παράνομες μεθόδους που χρησιμοποιεί το σύστημα, για να ανακόψει τη συνεχή ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, εμείς απαντάμε με συνεχείς δράσεις σε όλη την επικράτεια.
Συγκεκριμένα, μετά τις παράνομες εφόδους της αστυνομίας στα σπίτια βουλευτών μας, αλλά και την απόρριψη της αιτήσεως αποφυλάκισης του Αρχηγού και των άλλων φυλακισμένων βουλευτών μας, εμείς δίνουμε την πρέπουσα απάντηση σε όλους αυτούς που μας λοιδορούν εκεί έξω, δυναμικά με απόλυτη Πίστη και Πειθαρχία.
Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, δεκάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαγίτισσες βγήκαν σε κάθε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και τη γέμισαν με εκατοντάδες χιλιάδες φέιγ βολάν, με μηνύματα αντιμνημονιακά, εθνικιστικά και κυρίως ένα μήνυμα, που αποτελεί την απαίτηση εκατομμυρίων Ελλήνων: Την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των άλλων δύο βουλευτών του Κινήματός μας, που βρίσκονται πίσω από τα κελιά της δημοκρατίας, γιατί τόλμησαν να πουν μέσα στο μεγαλύτερο άντρο εγκληματικότητας της χώρας μας, το σύνθημα: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!
Σε κάθε περιοχή της πόλης, βρέθηκαν Χρυσαυγίτες πετώντας φέιγ βολάν. Από τονΕύοσμο μέχρι την Πυλαία, και από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την Τούμπα… Από τηΝεάπολη και τις Συκιές, μέχρι την Μπότσαρη και την πλατεία Χαριλάου. Κάθε κεντρικός δρόμος, όπως οι λεωφόροι Λαγκαδά, Κων. Καραμανλή,Εγνατία, Λαμπράκη γέμισαν με τα μηνύματα που φωνάζουμε και μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο…γέμισαν με όλα αυτά τα συνθήματα που απαιτεί ο λαός να ακουστούν και μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τολμά να τα απαιτήσει!