«Μπούμερανγκ» τους γυρίζει η απόπειρα αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής


Και αυτή την Κυριακή μερίδα του Τύπου επαναφέρει στο προσκήνιο την απόπειρα της κυβέρνησης να αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις εκλογές του Μαΐου. Παρότι η ενέργεια αυτή είναι εντελώς ανήθικη και παράνομη, εν τούτοις φαίνεται ότι οι πανικόβλητοι «φωστήρες» της κυβέρνησης δεν σκέπτονται ότι μια τέτοια ενδεχόμενη πράξη θα τους εξευτελίσει πλήρως.
Συνταγματολόγοι και νομικοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μια εντελώς ...

παράνομη πράξη. Ακόμα και ο φανατικός διώκτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος φαίνεται ότι κάνει πίσω, αντιλαμβανόμενος ότι η όλη υπόθεση καταλήγει σε φιάσκο, καθώς, όπως γράφει «Το Παρόν» της Κυριακής:
«Πάντως ο συνταγματολόγος Ν. Αλιβιζάτος, τον οποίο πληροφορίες από την κυβέρνηση ήθελαν να έχει συντάξει τη σχετική γνωμοδότηση, υπογράμμισε ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση. Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος διαφωνεί με τον αποκλεισμό ενός κόμματος από τις εκλογές και πως το έχει πει κατ' επανάληψη στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αλιβιζάτος την Τρίτη είχε κληθεί από τις ανακρίτριες και στην κατάθεση που έδωσε υποστήριξε ότι είναι αντίθετος στον αποκλεισμό κόμματος με κανόνες ποινικού δικαίου.»
Ακόμη και στο εσωτερικό της ΝΔ πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι φωνές που ομιλούν «για λανθασμένη τακτική», «το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να ανεβάζουμε κι άλλο τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «η απαγόρευση λειτουργεί αρνητικά για εμάς» κλπ. Ουσιαστικά, οι μόνοι που έχουν μείνει μαζί με τον Σαμαρά σταθεροί στον απαράδεκτο, απ' όλες τις απόψεις, πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ο «γενίτσαρος» Βορίδης, ο Δένδιας και λίγοι ακόμη αποτυχημένοι πολιτικάντηδες της ΝΔ.
Αυτή τους η τυφλή εμμονή και εμπάθεια είναι που θα τους οδηγήσει στην καταστροφή, καθώς τα «παπαγαλάκια» τους στον χώρο των ΜΜΕ μπορούν να λένε όσα ψέμματα θέλουν, αλλά δεν είναι σε θέση ούτε να ξεγελάσουν τον Λαό ούτε να δικάσουν αυτοί, για να έχουν το επιθυμητό γι' αυτούς αποτέλεσμα. Ας μαζέψουν, λοιπόν, όσο μυαλό τους έχει απομείνει και ας συνειδητοποιήσουν ότι οποιαδήποτε απόπειρα απαγόρευσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις ερχόμενες εκλογές απλά θα συντομεύσει το τέλος της εθνομηδενιστικής και λαοκτόνου αυτής κυβέρνησης.

Γιώργος Μάστορας