Νέα παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας από τους "δημοσιογράφους" της συμφοράς!


Πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι που έχουν δείξει αναξιοπρέπεια. Όμως σπανίως κάποιος φτάνει σε τόσο χαμηλό επίπεδο, που με το τελευταίο του ρεπορτάζ απέδειξε ότι όχι μόνο είναι χαμηλής υποστάθμης, αλλά της χείριστης.
Σας παραθέτουμε τον τίτλο του άρθρου του και τις επικεφαλίδες του τελευταίου "έγκυρου" ρεπορτάζ του Newsit:

«Φρικαλέα σύμβολα και φωτογραφίες στους υπολογιστές των χρυσαυγιτών - Σκίτσο με τον Μιχαλολιάκο να σφάζει μετανάστη
- Σε σκίτσο φαίνεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος να μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη
- Σε άλλο σκίτσο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρατάει σημαία που λέει "Σκοτώστε τους μετανάστες"»
Ας δούμε όμως πού φαίνεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να «μπήγει ένα μαχαίρι στην πλάτη ενός μετανάστη». Από μία γελοιογραφία του Latuff, κατάπτυστου είδους που είχε φτιαχτεί για να πλήξει την Χρυσή Αυγή. Όμως ακόμα και μία γελοιογραφία που έχει φτιαχτεί εναντίον της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιείται για δημιουργία εντυπώσεων από τους δημοσιογράφους των υπονόμων. Για λόγους αισθητικής δεν δημοσιεύουμε την συγκεκριμένη εικόνα.
Σε ένα άλλο σκίτσο λέει ο υπότιτλος «ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κρατάει σημαία που λέει "Σκοτώστε τους μετανάστες"», το οποίο είναι και πάλι μία γελοιογραφία της ίδιας χαμηλής αισθητικής, που είχε φτιαχτεί από τα ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής και πάλι χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια εντυπώσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο πέραν της παράδοσης των "αντικειμενικών" και έγκριτων δημοσιογράφων στην χλεύη του Λαού, όπως τους αρμόζει!
Να υπενθυμίσουμε πως τα νέα «ντοκουμέντα» κατά της Χρυσής Αυγής δεν είναι τίποτα άλλο παρά εικόνες διαδικτύου! Οι παπαγάλοι της παραπληροφόρησης παρουσιάζουν «ανατριχιαστικές» φωτογραφίες του Google που οι ίδιοι έχουν δημοσιεύσει ως πειστήρια που «καίνε» την Χρυσή Αυγή.
Για του λόγου το αληθές ακολουθήστε την απλή διαδικασία αναζήτησης για κάθε μια εικόνα που χρεώνουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο. Αρχικά χρησιμοποιήστε το Google Chrome ως περιηγητή.
Βήμα 1: Διαλέξτε μια οποιαδήποτε εικόνα που την χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή

Βήμα 2:Πατήστε δεξί κλικ και στη συνέχεια «Αναζήτηση Google για αυτήν την εικόνα»

Βήμα 3: Πατήστε «Όλα τα μεγέθη» ή "Οπτικά πανομοιότυπες εικόνες"

Βήμα 4: Η φωτογραφία παρουσιάζεται αναλυτικά σε όλους τους ιστότοπους που έχει δημοσιευθεί