Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Για αποκριάτικες στολές θα στείλουν στη φυλακή και άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!


Μοιράζουν το προανακριτικό υλικό σε κανάλια και εφημερίδες για να «φτιάξουν κλίμα»!
Ενδεχομένως να έχουμε γίνει κουραστικοί μέχρι παρεξηγήσεως, αναφορικά με όσα συμβαίνουν γύρω από το σήριαλ πως η Χρυσή Αυγή επρόκειτο κατά το παρελθόν αλλά και ίσως στο απώτερο μέλλον να καταλάβει το Εθνικό Κοινοβούλιο με τανκς! Είναι Ηλίου φαεινότερο πως υπάρχει μια ...

συντονισμένη και άνευ προηγούμενου προσπάθεια να παρουσιαστεί το κόμμα αυτό ως το χειρότερο που έχει υπάρξει στην παγκόσμια πολιτική ιστορία.
Φυσικά είναι άλλο πράγμα οι εφήμερες εντυπώσεις που ενδεχομένως να οδηγήσουν κάτω από τη μιντιακή πίεση σε νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής και είναι άλλο πράγμα η αποδειχτική διαδικασία επί της έδρας που οφείλει ο κατήγορος εισαγγελέας να υπερασπιστεί τη θέση της πολιτείας σύμφωνα με τα αποδειχτικά που έχει, εάν έχει, ενώπιον του. Έχουμε επαναλάβει ότι τότε κανένας δικαστικός λειτουργός δεν θα θελήσει να αυτογελοιοποιηθεί. Μέχρι τότε όμως, όπως προκύπτει από τις μεθοδευμένες ενέργειες του «κέντρου» που ελέγχει τον καταιγισμό της πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να αναμένονται τα πάντα! Κυριολεκτικά τα πάντα.
Σοβαρά ερωτήματα για την ποιότητα και το είδος της ανακριτικής διαδικασίας στην υπόθεση των ερευνών που διεξάγουν η ΕΛΑΣ και οι δικαστικές αρχές προκύπτουν από την μέχρι στιγμής ακολοθούμενη διαδικασία στις έρευνες για το κόμμα αυτό. Κανένας σοβαρός πολίτης δεν αρνείται ότι πρέπει να διερευνώνται όλα τα στοιχεία που καταδεικνύουν παράνομη δράση του οποιουδήποτε ανθρώπου, οργάνωσης ή κόμματος.
Αλλά εδώ και τρεις μήνες, σχεδόν, που έχει ξεκινήσει αυτή η έρευνα και η διαδικασία, εξακολουθεί και μένει στο επίπεδο του εντοπισμού στοιχείων που έχουν να κάνουν με πολιτικό εντυπωσιασμό και επικοινωνιακή διαχείριση του όλου ζητήματος και όχι ουσιαστικών αποδειχτικών μέσων που χρήζουν ποινικής διερεύνησης και αφορούν παραβιάσεις συγκεκριμένων νόμων που να δικαιολογούν προφυλακίσεις. Συμβαίνουν απίθανα πράγματα και δεν μιλά κανείς.
Καλώς ή κακώς, κανένας δεν απαγορεύει κανέναν σε αυτή την χώρα μέχρι αυτή τη στιγμή να χαιρετά κάποιον άλλον με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Όπως δεν απαγορεύεται στα μέλη του ΚΚΕ ακόμα και στις πολιτικές κηδείες των στελεχών τους να χαιρετούν με σηκωμένη την αριστερή γροθιά. Μια κίνηση που έχει καταδικαστεί όπως και ο κομμουνισμός, μαζί με τον φασισμό και τον ναζισμό, από ολόκληρο τον σύγχρονο πολιτικό πολιτισμό. Όποιος σήμερα δηλώνει ναζί είναι για ψυχιατρείο. Για το ψυχιατρείο επίσης είναι και η λογική του καταιγισμού εντυπώσεων με διάφορες φωτογραφίες.
Ας έρθουμε όμως στις φωτογραφίες με τον Ηλία Κασιδιάρη να πυροβολεί με κυνηγετικά όπλα που μοιάζουν με ΑΚ-47. Ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας και έχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούν ακόμα και οι πλέον φανατικοί εχθροί της Χρυσής Αυγής. Αυτό άλλωστε καταδεικνύεται και στις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται και από τα πιο εχθρικά ΜΜΕ προς τη Χρυσή Αυγή.
Η φωτογραφία που δείχνει το «μέλος» της υποτιθέμενης οργάνωσης Κου-Κλουξ-Κλαν από μόνη της αυτοδιαψεύδει τη σοβαρότητα της αφού είναι αρχειοθετημένη ως «party». Αυτό αποκρύπτεται από όποιους την παρουσιάζουν και επικεντρώνεται το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον μόνο στην εικόνα. Όσο για την φωτογραφία όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται να σημαδεύει ή να πυροβολεί από μέσα από το δωμάτιο του είναι κάτι που το έχουν κάνει οι μισοί Έλληνες με την καραμπίνα του παππού τους κατά τις καλοκαιρινές διακοπές!
Το ότι ασκείται στο... μποξ ή στην πάλη σε κατασκηνώσεις του κόμματος είναι παράνομο; Μήπως θα έπρεπε οι φωτογραφίες να δείχνουν μέλη της Χρυσής Αυγής να παίζουν τάβλι με το φραπέ στο χέρι; Εάν τα μέλη μιας κατασκήνωσης επιθυμούν να κάνουν ορειβασία ή να γυμνάζονται σημαίνει ότι ετοιμάζονται για την ανατροπή του πολιτεύματος; Τα πράγματα είναι απλά. Οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι πλέον στοχοποιημένα μέχρι θανάτου! Αύριο μπορεί να ενοχοποιηθούν επειδή το φτέρνισμα κάποιου οδήγησε στο θάνατο, σε άλλη πόλη, κάποιον μετανάστη. Η θεωρία του μεταφερόμενου μικροβίου διά του αέρος άλλωστε είναι παγκοσμίως αποδεχτή από τη νομική βιβλιογραφία του ΣΥΡΙΖΑ!
Όσο για το ιστορικό αρχείο που βρέθηκε στην κατοικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου με τις φωτογραφίες του Β'ΠΠ, προφανώς σημαίνει ότι ποινικοποιείται κάθε μορφής ιστορικό φωτογραφικό αρχείο. Ενόψει των φετινών αποκριών μάλλον θα πρέπει να προσέξουμε τι θα «ντυθούμε» γιατί είναι πολύ πιθανόν να βρεθούμε προφυλακισμένοι!
Η φάμπρικα των διώξεων που φαίνεται ότι ακόμη βρίσκεται στην αρχή της με στόχο τη Χρυσή Αυγή, εάν τελικά δεν της απαγορεύουν (!) να συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωπαϊκές εκλογές και δημοτικές εκλογές θα έχει ως βέβαιο αποτέλεσμα τη Χρυσή Αυγή ως πρώτο κόμμα.