Μεγάλη φόλα τα «νέα στοιχεία» κατά της Χρυσής Αυγής, για το Καλάσνικοφ που δεν είναι Καλάσνικοφ!

Γράφει ο Αντίοχος
Λύσσαξαν από προχθές τα ξεπουλημένα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου, να γράφουν για τα «νέα στοιχεία που καίνε την Χρυσή Αυγή». Ποια είναι αυτά; Η φυλλάδα του Big Boss, είχε (όπως πάντα…) την πρωτιά στη… συνταρακτική αποκάλυψη. Δημοσιεύει, λοιπόν, στο σημερινό της φύλλο μια ολίγον… μπαγιάτικη φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη να πυροβολεί με ...

όπλο, πιθανότατα σε κάποιο πεδίο βολής. Ιδού τα κυριότερα σημεία του πανηγυρικού (τους πιάσαμε στα πράσα!) ρυπαρογραφήματος:
«Τη φωτογραφία αυτή μαζί με άλλες παρόμοιες, αλλά και βίντεο σε βάρος βουλευτών της Χρυσής φαίνεται να παρέδωσε την Παρασκευή η Αντιτρομοκρατική στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της ΧΑ. Το όπλο που απεικονίζεται στη φωτογραφία είναι τροποποιημένο τυφέκιο καλάσνικοφ με σφαίρες (από όπλο BCK) ικανές να πλήξουν στόχους σε μεγάλη απόσταση. Το όπλο είναι νέας γενιάς, που δέχεται διόπτρα ακόμα και για νυχτερινή σκόπευση. Επισημαίνεται επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης το όπλο μαρτυρά στρατιωτική εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία.
Σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύονται τέτοια όπλα και οι απομιμήσεις τους και συνεπώς η κατοχή του εγείρει πολλά ερωτηματικά…»
.
Ο Η. Κασιάρης, άρτι αφιχθείς από το… Αφγανιστάν, έδωσε την πρώτη απάντηση στα… ερωτηματικά της φυλλάδας του κυρίου «Πάρτα Όλα»: “Μόλις ήρθα από το Αφγανιστάν για ειδική εκπαίδευση με όπλα”.
Ιδού και η απάντηση του Κινήματος, για το… απαγορευμένο καλασνίκοφ, που τελικά μόνο καλασνίκοφ δεν είναι: “H συγκεκριμένη φώτο είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια και είχε κάνει πάνω από 1000 like μέσα σε μία ημέρα… Για τους αδαείς των ΜΜΕ που πλάθουν σενάρια σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι νόμιμο (δεν είναι kalashnikov, αλλά saiga 410) δεν είναι πολεμικό, αλλά ανήκει στην κατηγορία των κυνηγετικών και οποιοσδήποτε μπορεί να το προμηθευτεί με την ανάλογη άδεια κατοχής. Ο πόλεμος εντυπώσεων λόγω παντελούς έλλειψης στοιχείων συνεχίζεται…”.
Μεγάλη… φόλα, λοιπόν, η νέα… αποκάλυψη! Αντάξια των προηγουμένων! Και καλά, δε ρώταγαν έναν σχετικό με τα όπλα τα συντρόφια του ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος, πριν γελοιοποιηθούν για μια φορά ακόμα; Κι αν δεν εύρισκαν τέτοιον, δε ρωτούσαν το σύντροφο Μαζιώτη;