Για την Πατρίδα και το Λαό, Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ! - Καμία Ανακωχή στον Εθνικό Αγώνα!


Κάποτε, όχι πολλά χρόνια πίσω, οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης του Λαού μας χαρακτήριζαν εμάς τους Χρυσαυγίτες ως «μερικές χιλιάδες γραφικούς», τους οποίους θα εξαφανίσει με το πέρας του χρόνου ο υλικός ευδαιμονισμός και η περιφρόνηση των βολεμένων. Άλλωστε διαβεβαίωναν επ' αυτού οι ...

σύγχρονοι «σοφοί», που αγοράζουν τη «σοφία» τους στα πανεπιστήμια της υπερατλαντικής Σιών του Καπιταλισμού ή στα ιδρύματα της Γηραιάς Αλβιόνος και της Γαλλίας, όπως τάζει η μόδα του μιμητισμού και του υλιστικού τρόπου σκέψης. «Έχει επέλθει το τέλος των Ιδεολογιών», διακήρυσσαν χαιρέκακα εκείνοι που πλούτιζαν από το αίμα του Λαού μας. Έπρεπε να έρθουν τα Μνημόνια της προδοσίας, του ξεπουλήματος και της οικονομικής και κοινωνικής ισοπέδωσης, για να κατανοήσει ο Λαός μας, πως οι «σοφοί» του δεν ήσαν παρά οι εγχώριοι κήρυκες του ανθελληνισμού των ξένων, οι Εφιάλτες της σύγχρονης εποχής. Διαψεύστηκαν σε όλα όσα είχαν προβλέψει, οι διαβεβαιώσεις τους γκρεμίστηκαν με πάταγο και τώρα τούτοι οι χυδαίοι Έμποροι του Έθνους μας, δεν έχουν άλλο τι να πουλήσουν, παρά μόνο την κίβδηλη υπόσχεση πως θα γλιτώσουν την Πατρίδα από τη χρεοκοπία.
Η χρεοκοπία όμως, δεν είναι κατάσταση μελλοντική. Τουναντίον, είναι παρούσα σε κάθε έκφανση της ελληνικής ζωής, στην πολιτική, την οικονομική, την ηθική και την κοινωνική. Είναι, θα λέγαμε δίχως καμία δόση υπερβολής, το μοναδικό επίτευγμα της μεταπολιτευτικής πολιτικής ελίτ, η οποία εξουσίασε επί 40 έτη την Πατρίδα, επιβάλλοντας την θέληση της ολιγαρχίας του πλούτου επί ενός Λαού που εκπαιδεύτηκε να ζει με ρουσφέτια και προεκλογικές υποσχέσεις. Τι ήταν λοιπόν εκείνο, το οποίο ξύπνησε το Λαό μας από το λήθαργο και τον εφησυχασμό δεκαετιών, μετατρέποντάς τον σήμερα σε μετέχοντα της ηθικής και κοινωνικής πρωτίστως και ακολούθως πολιτικής Επαναστάσεως του Λαϊκού Εθνικισμού;
Είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της κατά τρόπο σκληρό συνειδητοποίησης πως οι υποσχέσεις και τα ρουσφέτια των πολιτικάντηδων ψόφησαν, είναι η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής από το τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει, είναι η πεποίθηση που γίνεται κτήμα ολοένα και περισσότερων πως οι μεταπολιτευτικοί «σωτήρες» είναι στην πραγματικότητα οι δήμιοι του Ελληνικού Λαού. Κι όλα τα ανωτέρω, σε αναπόφευκτη σύγκριση με τον κρυστάλλινο λόγο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έρχονται να διαμορφώσουν ένα μίγμα εκρηκτικό, το κλίμα εκείνο το οποίο μνημονεύουν οι παλαιότεροι ως αναγκαίο μεταβατικό στάδιο προ των μεγάλων αλλαγών.
Στην Ελλάδα η αναπόφευκτη μεγάλη αλλαγή, η οποία είναι μόνον θέμα χρόνου να επέλθει δεν είναι άλλη από την οριστική συντριβή του Καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και ο θρίαμβος της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας!
Διότι οι υποσχέσεις των πολιτικάντηδων θάφτηκαν κάτω από τους τόνους αδικίας των μνημονίων, όμως η Ιδέα στην Πατρίδα και την Ελευθερία είναι άφθαρτη, πάντοτε νέα και ακμαία, αμόλυντη και κρατά αναμμένη την φλόγα στις καρδιές!
Από το 2010 υπήρξε μια γενικότερη απαίτηση του Λαού μας για την ανάδειξη νέων προσώπων στην πολιτική ζωή της Πατρίδος, προσώπων ξένων προς τα σκάνδαλα και τη διαφθορά των παλαιών κομμάτων. Οι νέοι της Ελλάδος, έπρεπε να βγουν στο προσκήνιο και να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της Ελλάδος. Η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία συγκέντρωνε στο μέγιστο δυνατό βαθμό αυτά τα χαρακτηριστικά, ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Και η Ελληνική Νεολαία, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των καιρών, κατήλθε στον πολιτικό στίβο σκληρή κι ανελέητη, τιμωρός των αχρείων και θεματοφύλακας της Εθνικής μας Παραδόσεως, της κουλτούρας και του Πολιτισμού μας. Κατήλθε αποφασισμένη να αγωνιστεί μέχρις εσχάτων, για τα δίκαια των Ελλήνων και την απελευθέρωση της Πατρίδος.
Θα ήταν αδιανόητο, στην πολιτική αφύπνιση του Λαού μας -πρωτίστως δια της Ελληνικής Νεολαίας- και στην διεκδίκηση δια του Πολιτικού Αγώνος της συντριβής του ξενόδουλου Καθεστώτος των διεφθαρμένων με στόχο την οικοδόμηση ενός υγιούς και αυθεντικού Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, να μην εναντιωθεί η καθεστηκυία τάξη της συντήρησης και της αντίδρασης. Ο πόλεμος λάσπης τον οποίον έχει δεχθεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το μοναδικό πραγματικό λαϊκό Κίνημα της Πατρίδος μας, είναι πρωτόγνωρος στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου. Πολιτικά κόμματα που μέχρι πρότινος συνεταιρίζονταν ανενόχλητα και υπό σκιάν, τραπεζίτες και η οικονομική ελίτ της μεταπολίτευσης που πλούτιζε από το αίμα του Λαού μας ανεβοκατεβάζοντας κατά το δοκούν κυβερνήσεις και τέλος η γάγγραινα των πληρωμένων κονδυλοφόρων, κίνησαν γη και ουρανό για να θέσουν εκτός πολιτικού στίβου το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Εκεί που λάθεψαν όμως, είναι στο γεγονός πως η σχέση της Χρυσής Αυγής με τον Ελληνικό Λαό δεν χτίστηκε πάνω σε οικονομικές συμφωνίες, μήτε στο εμπόριο ελπίδας και μελλοντικών ανταλλαγμάτων δίκην ρουσφετιών. Η Χρυσή Αυγή έδωσε μονάχα το Λόγο Τιμής του Αρχηγού, των στελεχών και των μελών της: θα τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του Λαού και θα οικοδομήσουμε ένα Κράτος Εθνικό και περήφανο, Κράτος κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας των Ελλήνων!
Στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δεν έγινε ανεκτή η παρείσφρηση ομάδων με συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα, ούτε συντεχνίες που αναζητούν πολιτικό μανδύα στην επίτευξη των σχεδίων τους. Η Χρυσή Αυγή, δεν έγινε ο σκουπιδότοπος των συνδικαλιστών του δημοσίου, οι οποίοι εγκατέλειψαν μαζικά την πασοκική τους εστία, όταν διέκριναν πως κινδυνεύουν τα προκλητικά τους προνόμια.
Ως εκ τούτου, έχουμε κάθε λόγο να περηφανευόμαστε πως η στήριξη του Λαού μας στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δεν είναι όπως οι φαύλοι διατείνονται, στήριξη απογοήτευσης. Στήριξη απογοήτευσης λαμβάνει ο Σύριζα, ο οποίος αποτελεί πλέον την πολιτική έκφραση των μεγαλοαπατεώνων του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ. Αντιθέτως, η υποστήριξη της Χρυσής Αυγής αποτελεί περήφανη λαϊκή παραδοχή της πρότερης εξαπάτησης από κόμματα διεφθαρμένων και ταυτόχρονη λαϊκή απαίτηση της τιμωρίας των διεφθαρμένων και της κάθαρσης του πολιτικού συστήματος!
Αν υφίσταται ένα Κίνημα στην ελληνική πολιτική ζωή, το οποίο έχει κάθε δικαίωμα να χαρακτηριστεί Λαϊκό, τούτο είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Εργάτες, αγρότες, άνεργοι, επαγγελματίες και κυρίως η Ελληνική Νεολαία, διακρίνουν στις Σημαίες του Λαϊκού Εθνικισμού την ομορφιά ενός σκληρού αλλά δίκαιου και υπέρ Πατρίδος Αγώνα. Και στα στελέχη του, βλέπουν ανθρώπους όπως και οι ίδιοι, με τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες.
Κανένα από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν έχει στις τάξεις του βουλευτή εργάτη ή αγρότη. Έχει όμως η Χρυσή Αυγή και τούτη είναι η τρανότερη απόδειξη πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι σάρκα και αίμα από το αίμα και τη σάρκα του Λαού μας. Ιδού λοιπόν η αδιάρρηκτος Ενότητα Λαού και Κινήματος, Κινήματος και Λαού!
Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι μηχανισμοί τους, επιδίωξαν να πλήξουν αυτή ακριβώς την πραγματικότητα, διαρρέοντας τεχνηέντως και δολίως, πως το μορφωτικό επίπεδο των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλό. Λησμόνησαν όμως να υποδείξουν την σχέση εκείνη που αποδεικνύει πως η Εντιμότητα και η Αξιοπρέπεια βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με τον δείκτη μόρφωσης. Διότι εμείς οι Εθνικιστές, οι «αμόρφωτοι» Χρυσαυγίτες έχουμε να καταδείξουμε πλήθος παραδειγμάτων μορφωμένων απατεώνων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, που κατέκλεψαν το ελληνικό δημόσιο, υπέγραψαν τα μνημόνια της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού και του ξεπουλήματος της Πατρώας Γης!
Κρεμάστε λοιπόν τους αγορασμένους στις αυλές των ξένων τίτλους σας, επιδεικνύοντάς τους στους αφελείς, διότι σε μας δεν λένε απολύτως τίποτα. Οι καιροί των ψευδοσοφών της μεταπολίτευσης παρήλθαν ανεπιστρεπτί: σήμερα είναι ο καιρός των Αγωνιστών, των δυνατών χεριών του Ελληνικού Λαού που θα βαστάξουν τα Λάβαρα της Νέας Πίστεως, τα οποία θα καρφώσουμε επί των ερειπίων του διεφθαρμένου Παλαιού Κόσμου!
Με τον Αρχηγό μας, δύο εκλεγμένους στη Βουλή των Ελλήνων Συναγωνιστές και πλήθος μελών μας να βρίσκονται προφυλακισμένοι κατόπιν μιας παράνομης και αντισυνταγματικής πολιτικής σκευωρίας των εχθρών του Ελληνικού Λαού, με δύο Συντρόφους αιώνιους Μάρτυρες του τιτάνιου και μεγαλειώδους υπέρ της Ελευθερίας Αγώνος μας, με ανήθικες και συκοφαντικές επιθέσεις από τον συρφετό των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης, με τους διεθνείς τοκογλύφους να έχουν στρέψει τα βλέμματα με τρόμο προς τον πρωτόγνωρο, αδιάκοπο και αταλάντευτο Εθνικό και Κοινωνικό μας Αγώνα, βαδίζουμε ακλόνητοι και με περίσσιο θράσος προς τη Τελική Νίκη! Φτύνουμε κατάμουτρα τους δειλούς και τους προσκυνημένους, τους ραγιάδες και τους κιοτήδες και διακηρύσσουμε με ατσαλένια Πίστη:
Κανείς δεν θα κάνει πίσω στον Εθνικό και Κοινωνικό Αγώνα! Ο δρόμος της υποταγής και του συμβιβασμού, δεν είναι ο δικός μας δρόμος!
Για την Πατρίδα και το Λαό, Λαϊκός Εθνικισμός ΤΩΡΑ!

Ευάγγελος Καρακώστας