Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάτρα, Κρήτη, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη


Πλήθος κόσμου την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Περικλή Δημητρίου . Ο συναγωνιστής Δημητρίου αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις, και στην ετοιμότητα του κινήματος μας ...

της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται, παρα τον πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε καθημερινά από τα κανάλια της διαπλοκής και το ένοχο πολιτικό κατεστημένο.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Κρήτη: Κατάμεστα τα γραφεία μας κάθε εβδομάδα, πολιτικές δράσεις σε κάθε γωνιά του νησιού

Ρέθυμνο: Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το δολοφονικό χτύπημα του Ν.Ηρακλείου που στοίχισε τις ζωές των δύο νέων συντρόφων μας Γιώργου και Μάνου. Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και οι συναγωνιστές του Ρεθύμνου, θέλησαν να τιμήσουν με τον ελάχιστο αυτό τρόπο τους δύο νεαρούς μάρτυρες του εθνικισμού. Σήμερα το μεσημέρι σε ώρα αιχμής αναρτήθηκε στο κεντρικό κόμβο Ατσιποπούλου πανό με τα ονόματα των παιδιών και κυμάτισε στα χέρια των συναγωνιστών η Ελληνική σημαία. Σε αυτό το θλιβερό κρατίδιο, που κυβερνούν προδότες, δεν θεωρήθηκε απαραίτητο να στηθεί καμία αναμνηστική επιγραφή για τα δυο αδικοχαμένα παιδιά. Βέβαια εδώ δεν μιλάμε για πολυτεχνείο, ούτε για δήθεν κοινωνικούς αγωνιστές που έχασαν τη ζωή τους. Μιλάμε για δύο παιδιά που τόλμησαν να πουν ότι είναι Έλληνες και πως είναι περήφανοι γι’ αυτό. Αυτό ήταν το έγκλημα τους και η τιμή τους ταυτόχρονα. Αυτούς τους Έλληνες τιμήσαμε σήμερα και τα χνάρια αυτών ακολουθούμε. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Χανιά & Ηράκλειο: Διανομή υλικού και φυλλαδίων

Τ.Ο. Δράμας: δράση κοινωνικής αλληλεγγύης

Άλλη μια προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε επιτυχώς από την Τ. Ο. Δράμας, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, κατά την οποία κλιμάκιο συναγωνιστών επεσκέφθη Ιερό Ναό της πόλης της Δράμας με πλούσιο κοινωνικό έργο και παρέδωσε μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού.
Την προσφορά κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον Ιερό Ναό συντόνισε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Δράμας, συναγωνιστής Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τον ιερέα για το εξαιρετικό έργο που παρέχει στην κοινωνία της Δράμας, παρέδωσε μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού προς διανομή στους συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη και ζητούν την συνδρομή της εκκλησίας.
Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, για την με κάθε τρόπο στήριξη του χειμαζόμενου από τα ανθελληνικά μνημόνια ελληνικού λαού, κάνει πράξη όσα έχει εξαγγείλει. Στην δύσκολη αυτή συγκυρία το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδρανές, αφήνοντας τον λαό μας στην νύχια των κοράκων του λεγόμενου και φερόμενου ως συνταγματικού τόξου της ρεμούλας και της προδοσίας.
Παρά την άθλια πολεμική ολόκληρου του πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος εναντίον μας, συνεχίζουμε των ιερό μας Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Αξιοπρέπεια, μέχρι να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!
ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 - 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για την φιλελεύθερη απάτη

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων για ιδεολογικά και πολιτικά θέματα, άλλη μια επιτυχημένη ομιλία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας από τον συναγωνιστή Δημήτριο Μιμίδη, με θέμα την φιλελεύθερη απάτη.
Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ. Ο. Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτριος Βογιατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην σύντομη εισήγησή του σε ορισμένα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, και πιο συγκεκριμένα στις απέλπιδες προσπάθειες του συστήματος να δημιουργήσει την αίσθηση στον ελληνικό λαό ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί ντε και καλά«εγκληματική οργάνωση».
Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Μιμίδης, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε σε δεκαετίες περασμένες, που ο καπιταλισμός χρησιμοποιούσε τον κομμουνισμό για να νομιμοποιήσει την δική του «αναμφισβήτητη» αξία, αλλά μετά την πτώση του σοβιετισμού, κατέστη δυνατόν να αξιολογήσουμε όλοι μας το τι πραγματικά είναι ο καπιταλισμός-φιλελευθερισμός.
Ακολούθως, αναφέρθηκε και στον ατομισμό, που το ακαθόριστο άτομο -ο ιδιώτης- αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του φιλελευθερισμού, ο οποίος στην βάση του είναι αναρχικός, μιας και επιδιώκει την λιγότερη δυνατή εξουσία. Επίσης, το σύστημα αυτό, όντας ατομικιστικό, αρνείται κάθε έννοια συλλογικού συμφέροντος. Έτσι, καταργεί κατ' ουσίαν την κοινωνία και τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων, τις συλλογικές ταυτότητες και τους ενριζωμένους πολιτισμούς και καθίσταται γεννήτορας μιας πρωτόγνωρης ομοιομορφίας.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Μιμίδης, ανέφερε πως ο ελευθεριακός και ατομικιστικός φιλελευθερισμός, σε αντίθεση με τον κομμουνιστικό ολοκληρωτισμό, αποδείχτηκε αποτελεσματικότερος στην χειραγώγηση των μαζών. Οι φιλελεύθερες δυτικές πολυφυλετικές, πολυθρησκευτικές, πολυεθνικές «κοινωνίες» κατέστησαν ομοιόμορφες χωματερές, όπου το άτομο διακρίνεται μόνο από την δυνατότητά του να κερδίζει χρήματα για να καταναλώνει.
Μετά την ομιλία ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, ενώ η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.
ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Μνημόσυνο και πορεία για τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, τους δύο συναγωνιστές που δολοφονήθηκαν άνανδρα
Την Δευτέρα 09/12/2013 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, τελέστηκε μνημόσυνο για τους δύο δολοφονημένους συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, παρουσία συναγωνιστών και πολλών φίλων του Κινήματος.

Με την βοήθεια και την συνδρομή των γυναικών της Τοπικής μας, διαμορφώθηκε ο χώρος των γραφείων για να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο. Στις 19:30 περίπου με την άφιξη του ιερέα ξεκίνησε μια σεμνή τελετή που την παρακολούθησαν συναγωνιστές και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος. Αφού έληξε η τελετή και μοιράστηκαν κόλλυβα σύμφωνα με το τελετουργικό, ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Κιτσόπουλος Χρήστος, έλαβε τον λόγο λέγοντας πως πέρασαν κιόλας 40 ημέρες μετά τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία, κάνοντας το σύστημα ένα μοιραίο λάθος, το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί δύο συναγωνιστές μας, δύο νεαρούς εθνικιστές και τραυματίζοντας βαρεία έναν άλλο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το Kίνημα δέχθηκε τρομοκρατικές επιθέσεις. Η Χρυσή Αυγή ήξερε από την αρχή με ποιους είχε να κάνει, και όσοι εθνικιστές ξεκίνησαν αυτόν τον αγώνα γνώριζαν ότι αυτοί που απαρτίζουν αυτό το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, έχοντας ως πατρόνες τους διεθνείς τοκογλύφους και τον σιωνισμό, θα έκαναν τα πάντα για να μην αποκαλυφθούν, προσπαθώντας να κρατηθούν στην εξουσία.
Αναφέρθηκε στους ηθικούς αυτουργούς της άνανδρης δολοφονίας των δύο συναγωνιστών, αλλά και στις πολιτικές και ποινικές ευθύνες που φέρουν η κυβέρνηση και ειδικά ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Γιατί ήταν αυτοί που με απύθμενο πολιτικό μίσος κι εμπάθεια, μη κρατώντας ούτε τα προσχήματα, μαζί με τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ και τους άθλιους δημοσιογράφους που από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή ήρθε στο προσκήνιο πέταξαν ποταμούς λάσπης, προσπαθώντας να διαμορφώσουν, να τρομοκρατήσουν και να στρέψουν τους πολίτες  κατά του Κινήματος. Αφού είδαν ότι δεν κατάφεραν τίποτα ακόμα και όταν φυλάκισαν τον Αρχηγό και τους δύο βουλευτές μας, ανέλαβαν τα αριστερά εξτρεμιστικά στοιχεία (όπου πάντα, η ιστορία της αριστεράς και γενικά του ΚΚΕ είναι στην ουσία ένα μεγάλο ποινικό μητρώο) να δολοφονήσουν στα τυφλά όποιον Χρυσαυγίτη έβλεπαν μπροστά τους, δολοφονώντας έτσι τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη και τραυματίζοντας βαριά τον Αλέξανδρο Γέροντα.
Ο γραμματέας τόνισε ιδιαιτέρα την ημέρα που έγινε το συμβάν, πως ξεσκεπάστηκαν οι άθλιοι δημοσιογράφοι και φάνηκε καθαρά ο τρόπος σκέψης τους, όπως ο Πρετεντέρης που είπε αναφερόμενος επί λέξει στο περιστατικό, θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί και άνθρωποι!!!  Τέτοιοι δημοσιογράφοι με αυτές τις ηθικές αξίες και αρχές έχουν αναλάβει επί μισθό την έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση του Ελληνικού λαού. Ήταν αυτοί οι δημοσιογράφοι που παρουσίαζαν για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, ότι η Χρυσή Αυγή είναι κατά των ατόμων με ειδικές ανάγκες, αναγκάζοντας τον πατέρα του Φουντούλη να ανεβάσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο με οικογενειακές στιγμές, όπου φαίνεται ο Γιώργος πόσο αγαπούσε την αδερφή του (άτομο με ειδικές ανάγκες) και την οικογένεια του, που ήταν το στήριγμά τους.
Στο τέλος ο γραμματέας αναφερόμενος προς όλους αυτούς που μετέχουν στην άθλια σκευωρία κατά του Κινήματος να ξέρουν καλά, ότι το Αίμα τον συναγωνιστών μας θα τους στοιχειώνει σε κάθε τους βήμα. Ο κάθε  ένας από μας έχει καθήκον να τιμήσει τις θυσίες εκείνων που κρατούνται παράνομα στην φυλακή και εκείνων που έπεσαν πιστεύοντας στην Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που θα έρθει μέσα από τους αγώνες των εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Θα παλέψουμε μέχρι να νικήσουμε διεκδικώντας μια ελεύθερη  πατρίδα για δικαιωθούν τότε και οι ψυχές των Ηρώων μας που μας εμπνέουν σε κάθε μας βήμα.

Η εκδήλωση τελείωσε αφού εψάλη δυνατά ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος και στο άκουσμα των ονομάτων Γιώργος Φουντουλης και Μανώλης Καπελώνης  όλοι φώναξαν ΠΑΡΩΝ και ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
Κατόπιν, άπαντες φίλοι και συναγωνιστές, με σημαίες, πανό και δάδες πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης με κατάληξη τον χώρο μπροστά στο Δημαρχείο. Εκεί παρέμεινε για μία περίπου ώρα και αποχώρησε αφού εψάλη δυνατά ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος και στο άκουσμα των ονομάτων Γιώργος Φουντουλης και Μανώλης Καπελώνης όλοι φώναξαν ΠΑΡΩΝ και ΑΘΑΝΑΤΟΙ.  
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 - 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Δράση της Τ.Ο. Πάτρας

Ενημερωτική δράση πραγματοποίησαν  αυτή την εβδομάδα, τα μέλη της Τ.Ο. Πάτρας της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα διανεμήθηκαν φυλλάδια και φεϊγ-βολάν στις γειτονιές της Πάτρας, αλλά και στα χωριά Χαλανδρίτσα, Κάλανος, Καλάνιστρα, Κομπηγάδι, Βλασία, Μάνεσι και Σκεπαστό, μέχρι τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, παραμονές της 70ης επετείου του  ολοκαυτώματος.
Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΓΟΥΝΑΡΗ 54
6948550798
ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 19:00-22-00