Συνελήφθη ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Μιχάλης Λιάπης


Ο πρώην υπουργός της ΝΔ και ανιψιός του ψευτοεθνάρχη, Μιχάλης Λιάπης, συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ...

σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία.
Αιτία της πρωτοφανούς «ταλαιπωρίας» του πρώην υπουργού και στελέχους της ΝΔ το γεγονός ότι οδηγούσε πολυτελές τζιπ, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες. Οι άνδρες της Τροχαίας σταμάτησαν για να ελέγξουν τον οδηγό και τότε διαπίστωσαν πως το όχημα ανήκε στον Λιάπη.
Κατά τον τροχονομικό έλεγχο προέκυψε πως ο δαιμόνιος νεοδημοκράτης του αντισυνταγματικού τόξου, είχε καταθέσει τις νόμιμες πινακίδες του πολυτελούς οχήματος στην εφορία, αντικαθιστώντας τις με πλαστές! Δεν αρκέστηκε όμως μόνον σε αυτή την παρανομία ο πρώην υπουργός: δεν διέθετε ούτε άδεια ούτε ασφάλεια! Ο έλεγχος προέκυψε, όταν ο πρώην υπουργός παραβίασε STOP.
Θεωρούμε δεδομένο, πως η χούντα του Μνημονίου και το αντισυνταγματικό τόξο της «νομιμότητας» θα αποκαταστήσει την τεράστια αδικία της σύλληψης και της πρωτόγνωρης ταλαιπωρίας που υπέστη ο «ευπατρίδης» πρώην υπουργός!