Το αντεθνικό Καθεστώς Αναστασιάδη προχωρά σε μαζικές διώξεις των Συναγωνιστών του ΕΛΑΜ


Σε παράνομες πολιτικές διώξεις, στα πρότυπα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, προχωρά το προδοτικό και ανθελληνικό Καθεστώς Αναστασιάδη στην Κύπρο.
Μετά την σύλληψη του εκπροσώπου Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδη Γεάδη, η αστυνομία προχώρησε κατ' εντολή της κυπριακής ψοφοδεξιάς στη σύλληψη ακόμη δύο αγωνιστών του Εθνικού Λαϊκού ...

Μετώπου.
Η διαμαρτυρία των Κυπρίων αδελφών μας κατά των επαίσχυντων συνομιλιών στελεχών της Χούντας Αναστασιάδη με τον εκπρόσωπο της τουρκικής βαρβαρότητας Ταλάτ προκάλεσαν την λυσσαλέα και απεγνωσμένη αντίδραση του προδοτικού πολιτικού κατεστημένου της Μεγαλονήσου. Προκειμένου το Καθεστώς Αναστασιάδη να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά του στους σφαγείς του Κυπριακού Ελληνισμού, προβαίνει στον ανηλεή πολιτικό διωγμό των ΕΛΑΜιτών με συνοπτικές διαδικασίες.
Μέχρι τούδε, το ξενόδουλο Καθεστώς Αναστασιάδη μετρά τρεις συλλήψεις Ελαμιτών, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες Κυπρίων Συναγωνιστών μας, έχουν εκδοθεί επιπλέον εννέα εντάλματα σύλληψης. Επισημαίνεται ότι η κυπριακή νομοθεσία επιτρέπει την 24ωρη κράτηση των προσαχθέντων, δίχως την απόδοση κατηγοριών.
Με ανύπαρκτες δηλαδή κατηγορίες, η Χούντα Αναστασιάδη διώκει Εθνικούς Αγωνιστές διότι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ξεπούλημα της Κύπρου στον τούρκο κατακτητή! Είναι νωπές άλλωστε οι πολιτικές εκτιμήσεις, οι οποίες θέλουν το ΕΛΑΜ να επιτυγχάνει επάξια και πανηγυρικά στις προσεχείς ευρωεκλογές, την εκπροσώπηση των Κυπρίων αδελφών μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
Η Εθνική Αντίσταση των Συναγωνιστών του ΕΛΑΜ θα συνεχιστεί με οποιοδήποτε τίμημα. Το ΕΛΑΜ τραβά τον δικό του πολιτικό ανήφορο, ανήφορο που οδηγεί στη Λευτεριά! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκει περήφανα στο πλευρό των Εθνικιστών του ΕΛΑΜ, στον Αγώνα για να ξαναγίνει η Κύπρος Ελεύθερη κι Ελληνική!
Ούτε βήμα πίσω - Ελλάς, Κύπρος, Ένωσις!