Απάντηση στην νέα άθλια επίθεση του Αθανασίου κατά της Χρυσής Αυγής


Ο επίορκος υπουργός Αθανασίου έχει παραδεχθεί επισήμως στη βουλή ότι έπαιρνε τηλέφωνο την προϊσταμένη των ανακριτών Τσάμη κατά την διάρκεια της ανακρίσεως των βουλευτών μας.
Η πράξη αυτή είναι καθ' όλα παράνομη, αντισυνταγματική και αποδεικνύει τις άθλιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις που οδήγησαν σε παράνομες προφυλακίσεις εκπροσώπων του ...
 
ελληνικού λαού. Πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και τα ανδρείκελα της κυβέρνησης Σαμαρά, που κατήργησαν την διάκριση των εξουσιών και κατά συνέπεια το Σύνταγμα των Ελλήνων, θα δώσουν λόγο για τις παράνομες πράξεις τους.
Όσον αφορά τα περί... παραίτησης των βουλευτών μας για "να αναλάβουν οι επιλαχόντες", η δήλωση αυτή αποδεικνύει τρία πράγματα: α) πως έχει προαποφασιστεί η φυλάκιση και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, β) πώς στόχος της χούντας Σαμαρά είναι να εξαφανίσει από το πολιτικό προσκήνιο τα βασικότερα στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος και γ) πώς τα ελεεινά ανδρείκελα του μνημονίου φτύνουν για μία ακόμη φορά την λαϊκή κυριαρχία: τους συγκεκριμένους ανθρώπους - άθλιε και επίορκε Αθανασίου - τους έστειλε στην βουλή ο ελληνικός λαός με την ψήφο του και καμία βρώμικη μεθόδευσή σας δεν θα ακυρώσει την λαϊκή εντολή.
Ο Αθανασίου δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου για τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για την παράνομη πολιτική δίωξη που υφίστανται οι βουλευτές και τα στελέχη: "Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αυτά είναι αστειότητες. Δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν υπάρχει θέμα πολιτικής δίωξης. Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Τα περί πολιτικής δίωξης λέγονται σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις ή συμπάθεια. Αν κάποιο κόμμα δεν θέλει να εξαφανιστεί να παραιτηθούν οι διωκόμενοι βουλευτές και να αντικατασταθούν από τους επιλαχόντες. Γιατί δεν το κάνουν; Άλλο το ζήτημα αν η Χρυσή Αυγή αποτελεί εν συνόλω εγκληματική οργάνωση κι άλλο αν η εγκληματική οργάνωση δρα μέσα στα πλαίσια της Χρυσής Αυγής".
 
Διαβάστε επίσηςΑποκαλύψεις για την σκευωρία: έσπασαν τα τηλέφωνα όταν ανακρινόταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής! Oμολόγησε το σκάνδαλο ο Αθανασίου