Νέο ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου: Γράφουν ότι έκλεισε η Τ.Ο. Πειραιώς!


Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 22/03/2014 στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και υπογράφουν οι Δημ. Γιαννακόπουλος και Ανθή Βούλγαρη με αντικείμενο την Τοπική Οργάνωση Πειραιώς, αναφέρονται ψεύδη και ανακρίβειες.
Το ωράριο λειτουργείας της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς είναι το ίδιο από την ημέρα ίδρυσης των γραφείων στην οδό Καραΐσκου 111 στον 7ο όροφο. Δεν μας έχει επισκεφτεί ποτέ ο κύριος ...

Γιαννακόπουλος ή η κυρία Βούλγαρη - κατά τις «παλιές ημέρες» όπως χαρακτηριστικά γράφουν - πρωινές ώρες ή μεσημβρινές. Εκτός αν εννοούν ότι μας έκαναν «επίσκεψη» την ημέρα και ώρα τοποθέτησης του εκρηκτικού μηχανισμού που πράγματι, τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς ήταν κλειστά.
Στην είσοδο του κτιρίου υπάρχει ευδιάκριτη πινακίδα - για τους γνωρίζοντες την Ελληνική- που ενημερώνει για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των γραφείων.

Η Τοπική Οργάνωση Πειραιώς βρίσκεται στην μεγαλύτερη ακμή της! Κατά τις ώρες λειτουργείας της η παρουσία Ελλήνων πολιτών είναι τόσο μεγάλη που ευτυχώς που υπάρχουν τα μεγάλα και υπέροχα μπαλκόνια για να χωρέσουν το συνεχώς αυξανόμενο πλήθος. Οι απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις και ομιλίες είναι συνεχείς με τον κόσμο να συσπειρώνει ολοένα και περισσότερο τις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Και για αποφυγή πάσης παρερμηνείας, τα γραφεία δεν είναι ανοιχτά κατά τις πρωινές ώρες γιατί τα στελέχη τους είναι παιδιά του μεροκάματου και της εργασίας. Η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει μισθούς για την στελέχωση των γραφείων. Τουναντίον, τα στελέχη είναι εκείνα που συντηρούν με ιδρώτα και αίμα κάθε εκατοστό του κάθε γραφείου.
Αλλά βέβαια, οι μισθωτοί κονδυλοφόροι του σάπιου ανθελληνικού κατεστημένου δεν δύνανται να αντιληφθούν την έννοια της ανιδιοτέλειας.
Τ.Ο. Πειραιώς
Καραΐσκου 111 7ος όροφος
Τρίτη και Παρασκευή 19:00 – 22:00
Τηλ: 210-4172693