Ρε παραμυθάδες δημοσκόποι, δείξτε μας αν έχετε παρόμοιες φωτογραφίες με Καμίνη και Αρούλη! - Ενθουσιώδης υποδοχή της "Ελληνικής Αυγής" στο εμπορικό τρίγωνο των Αθηνών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ


Κλιμάκιο υποψηφίων της "Ελληνικής Αυγής" για την Αθήνα και την Αττική μαζί με τον Ηλία Παναγιώταρο υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, τον Ηλία Κασιδιάρη υποψήφιο Δήμαρχο Αθήνας και τον Συναγωνιστή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση επισκέφτηκαν το Μοναστηράκι και την αγορά της περιοχής....
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:











Οι συναγωνιστές είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους καταστηματάρχες της περιοχής που μαστίζονται από το παρεμπόριο και να αφουγκραστούν τα προβλήματά τους.





Η υποδοχή του κόσμου ήταν για ακόμη μια φορά συγκινητική. Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού οι Αθηναίοι κάθε ηλικίας έδιναν κουράγιο και θάρρος στους υποψηφίους της Ελληνικής Αυγής να συνεχίζουν το έντιμο αγώνα που κάνουν.







Παράλληλα, υπήρξαν και τα πειράγματα του κόσμου για το... οπλοστάσιο και τις γελοίες στημένες κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής.





Μάλιστα δεν έλειψαν και τα κεράσματα στους συναγωνιστές με παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά και ευχές.





 Οι συναγωνιστές από μέρους τους δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι ανθρώπινως δυνατόν και περνάει από το χέρι τους, ώστε το εμπορικό τρίγωνο του κέντρου των Αθηνών να έχει την θέση που του αξίζει.





Ο Ελληνικός Λαός έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Αυτό είναι που τρέμει η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, την μεγάλη αποδοχή της κοινωνίας προς τις Ιδέες που πρεσβεύουν οι βουλευτές και οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής. Γιατί οι Χρυσαυγίτες είναι παιδιά του λαού και μάχονται για τον Λαό.