Αυτή είναι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: Παρέλαση με χιλιάδες αστυνομικούς και χωρίς κόσμο - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σήμερα 24η Μαρτίου, η μαθητική παρέλαση στη Πλατεία Συντάγματος αποτέλεσε την οριστική ταφόπλακα της δημοσκοπικής εικονικής πραγματικότητας, την οποία επιμελώς καλλιεργούν τα φερέφωνα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και τα μέσα εξαπάτησης των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεκδοτών. ...


Τρέμει και τη σκιά της η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά: παρέλαση με χιλιάδες αστυνομικούς και χωρίς κόσμο - Φωτορεπορτάζ


Χιλιάδες αστυνομικοί επιστρατεύτηκαν από την Χούντα του Μνημονίου προκειμένου να αποκλειστεί όλο το κέντρο, μετατρέποντας τις άλλοτε πολυπληθείς παρελάσεις σε παράσταση "κεκλεισμένων των θυρών" για τους πολιτικούς απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Στην μαθητική παρέλαση-ιλαροτραγωδία εξαιτίας του φόβου των πολιτικάντηδων, παρέλασαν μόνο Σημαιοφόροι και παραστάτες, ενώ είναι εξόχως ενδεικτικό του κλίματος το γεγονός πως δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν ούτε γονείς.

Στους λιγοστούς θεατές επετράπη να παρακολουθήσουν την παρέλαση από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και πέρα.

Και διερωτάται κανείς: οι δημοσκόποι και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι δεν ισχυρίζονται πως ο Σαμαράς είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός; Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι εκείνη η οποία παρουσιάζεται να κονταροχτυπιέται για την πρώτη θέση με ποσοστά άνω του 20%; Πού είναι λοιπόν οι υποστηρικτές του πρωθυπουργού και οπαδοί της Χούντας του;

Για ποιο λόγο ο «δημοφιλέστερος» πολιτικός αρχηγός και ένα κόμμα τόσο «αγαπητό» από τον Λαό (σύμφωνα με τις «έγκυρες» δημοσκοπήσεις) φοβούνται τους Έλληνες πολίτες; Την ώρα κατά την οποία τα διαπλεκόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη με ασύστολα ψεύδη περί «διάλυσης» της Χρυσής Αυγής και «μαζικής φυγής» στελεχών, μελών και ψηφοφόρων της, πέντε χιλιάδες αστυνομικοί σχημάτισαν ένα σιδηρόφρακτο τείχος, προκειμένου οι λαομίσητες πολιτικές ηγεσίες των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου να παραβρεθούν σε μια μαθητική παρέλαση.

Αντίθετα με όσα συκοφαντικά και βεβαίως κακόβουλα διαδίδουν σε κατάσταση απόγνωσης και απελπισίας, η Χρυσή Αυγή εγκαινιάζει νέα γραφεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα στελέχη της γνωρίζουν πρωτόγνωρες σκηνές υποστήριξης από τον Λαό μας, σε οποιοδήποτε μέρος της Πατρίδος κι αν βρεθούν.

Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά καταρρέει με πάταγο και τον προσεχή Μάιο ο Ελληνικός Λαός θα γιορτάσει μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το αναπόφευκτο πολιτικό τέλος των Τυράννων και των συμμοριών τους, οι οποίες καταλήστευσαν και εξαθλιώνουν τους Έλληνες και ξεπουλούν την Πατρίδα.

Ευάγγελος Καρακώστας