Αντώνης Γρέγος: «Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος» - ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τον «Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης»
Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή επιμένει στον όρο λαθρομετανάστες γιατί δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην χώρα μας. Όλοι ήρθαν παράνομα και έγιναν νόμιμοι πολλοί απ’ αυτούς με παράνομες διαδικασίες. Το δημογραφικό πρόβλημα θα ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

εκτιναχθεί και πάλι στα ύψη, ενώ πολύ πιθανό είναι αυτά τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών να δημιουργήσουν ακόμα και κόμμα. Καμία ανάγκη δεν έχει η Ελλάδα από ξένους εργάτες. Κάθε ξένος εργάτης είναι ένας Έλληνας άνεργος. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί πλήρη έλεγχο φακέλου όσων μπαίνουν παράνομα στην χώρα, από τις χώρες από τις οποίες προέρχονται. Σημαντικό είναι να καταγγελθεί η Τουρκία στην Ευρώπη, καθώς από εκεί προέρχεται η πληθώρα των λαθρομεταναστών, ώστε να μην ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος, η κυβέρνηση πρέπει να τιμήσει τους λιμενικούς και τους συνοριοφύλακες που δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα απέναντι στους εγκληματίες διακινητές.