Την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού διάλεξε ένας ξεκάθαρος ρατσιστής να επισκεφθεί την χώρα μας


Η σημερινή «παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού» είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να καταγγελθεί ο μόνος υπάρχων ρατσισμός σ΄αυτήν την Χώρα. Πρόκειται, φυσικά, για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, οι οποίοι τον υφίστανται σε καθημερινή βάση και με αρκετές μεθόδους.
Ανάμεσα στους διαφόρους  θεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία για να δείξουν...
πόσο «πολιτικά ορθοί» είναι με τις δηλώσεις τους, βρίσκεται και ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Δένδιας, ο οποίος με τα όσα είπε, έδειξε για μια ακόμη φορά την εμπάθεια που τον διέπει εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Δεν έχει πραγματικά νόημα να ασχοληθούμε περισσότερο με τα λεγόμενα του Δένδια. Αυτό που αξίζει πραγματικά αναφοράς και σχολιασμού είναι η συνάντηση που είχε ο ορκισμένος και οργισμένος αυτός αντιεθνικιστής σήμερα το πρωί με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκαντόρ Λίμπερμαν, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο τελευταίος στην Χώρα μας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου κατά τη διάρκεια της συνάντησης «συζητήθηκαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και συνεργασίας στους τομείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα ασφαλείας και στα θέματα αντιμετώπισης των παράνομων μεταναστευτικών ροών».
Είναι τουλάχιστον ειρωνικό ο «δημοκράτης» Δένδιας να γιορτάζει την οριζόμενη ως «αντιρατσιστική ημέρα» παρέα με έναν ξεκάθαρο ρατσιστή σε βάρος των Παλαιστινίων. Το βιογραφικό του Λίμπερμαν βρίθει σκληρών χαρακτηρισμών για τους Παλαιστινίους και τους Άραβες, ενώ είναι υπέρ ενός πυρηνικού πλήγματος σε βάρος του Ιράν. Αυτόν τον εκπρόσωπο ενός αληθινά ρατσιστικού κράτους δέχθηκαν στην Αθήνα και μάλιστα, όπως γράφτηκε και κάπου, «ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης επέδωσε στον κ. Λίμπερμαν το αργυρό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων, ως εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης αμοιβαίων αισθημάτων φιλίας»…
Η ουσία βρίσκεται στο γεγονός ότι ένας ακόμη ισχυρός εβραίος παράγοντας, μετά τον Ντέϊβιντ Χάρις, έρχεται στην Χώρα μας με την ατζέντα της συζήτησης να έχει σίγουρα ως κυρίαρχο ζήτημα τις διώξεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η ξεκάθαρα πολιτική φύση της δίωξης εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, όπως φυσικά και η άμεση παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις ενός, υποτίθεται, ανεξάρτητου κράτους.
Ο Λίμπερμαν ήρθε κι αυτός στην Χώρα μας για να λάβει αναφορά από τους εντολοδόχους του και εν συνεχεία να δώσει κατευθυντήρια γραμμή για το πώς θα πορευθεί η κυβέρνηση από εδώ και πέρα στην προσπάθειά της να εξοντώσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μια επίδειξη πολιτικού ρατσισμού εναντίον ενός Λαοφιλούς Κόμματος, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με την κυρίαρχη καθεστωτική άποψη στα εσωτερικά και διεθνή θέματα.

Γιώργος Μάστορας