Ο λαός της Μακεδονίας έστειλε το δικό του αγωνιστικό μήνυμα από την Καβάλα - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο ολοκληρώθηκε με πάσα επιτυχία και ο Λαϊκός Σύνδεσμος, μετά από αλλεπάλληλες αντίστοιχες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την επικράτεια, αριθμεί στις τάξεις του άλλες δύο νέες Τοπικές Οργανώσεις, σε Δράμα και Καβάλα αντίστοιχα....



Πριν την έναρξη των εγκαινίων ο Συναγωνιστής και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία έσπευσαν να καλύψουν την εκδήλωση. Κατά την ολιγόλεπτη τοποθέτηση του αναφέρθηκε στις άθλιες μεθοδεύσεις του ανθελληνικού κράτους, που, σε κατάσταση πανικού από τα ραγδαία ποσοστά της Χρυσής Αυγής, προβαίνει σε συνταγματικές εκτροπές, έχοντας ως τελικό στόχο την προφυλάκιση ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ξεκαθάρισε ότι με τον τρόπο αυτό η βουλή θα νομοθετεί με μειωμένη πλειοψηφία και ότι τα νέα ανθελληνικά μέτρα θα περνάνε με μεγαλύτερη ευκολία. Τέλος, συνεχάρη τους παρευρισκόμενους υποψηφίους με την Ελληνική Αυγή, τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κιτσόπουλο Χρήστο και Μιμίδη Δημήτρη αντίστοιχα, τονίζοντας πως είναι άτομα που γνωρίζουν τα τοπικά προβλήματα του Νομού και αξιώνουν ένα εξαιρετικά ελπιδοφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαΐου.

Μετά την συνέντευξη τύπου τελέστηκε παρουσία βουλευτών και στελεχών του Κινήματος ο αγιασμός, το πέρας του οποίου σήμανε την έναρξη των ομιλιών. Παρά το κλίμα αστυνομοκρατίας (σύνηθες φαινόμενο για κάθε αντίστοιχη εκδήλωση) εκατοντάδες Καβαλιώτες έστειλαν το αγωνιστικό μήνυμα πως ο εθνικισμός έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των Μακεδόνων και πως, πλέον, καμία πρακτική του συστήματος δεν είναι ικανή να σταματήσει το ορμητικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση άρχισε με έναν σύντομο χαιρετισμό από μέρους του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστή Χρυσομάλλη Νίκου, και ακολούθησε ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, Συναγωνιστής Βογιατζής Δημήτρης, ο οποίος ξεσήκωσε τα πλήθη με τον πύρινο λόγο του, καταλήγοντας στο ότι ο Αρχηγός μας είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα έξω από την καταστροφή και πως βρίσκεται άδικα προφυλακισμένος, επειδή αγωνίζεται για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και όχι προτεκτοράτο των ξένων τοκογλύφων.

Αργότερα, ο Συναγωνιστής Κιτσόπουλος ανέλυσε εν τάχει τις προγραμματικές θέσεις τις Ελληνικής Αυγής για την τοπική κοινωνία και κάλεσε τον ελληνικό λαό σε ομόνοια, ο οποίος υπό την ηγεσία ενός εθνικού κράτους που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί, θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που του δημιούργησε το σάπιο μεταπολιτευτικό κράτος.

Εν συνεχεία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α´ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Γρέγος Αντώνης, αναφέρθηκε στα «εγκλήματα» του Κινήματος και πως το κοινωνικό μας έργο είναι αυτό που μας καθιέρωσε στη συνείδηση του κόσμου ως ένα κόμμα που έχει ως σκοπό του να υπηρετεί τον ελληνικό λαό κι όχι τους ανθέλληνες τραπεζίτες.

Ο Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης εκπροσώπησε το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, επαναλαμβάνοντας πως οι διώξεις βουλευτών και στελεχών του Κινήματος τίποτα δεν κατάφερε και πως η Χρυσή Αυγή παραμένει ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στα άθλια «ντοκουμέντα» που διαρρέουν οι προανακριτικές αρχές στα ξεπουλημένα μνημονιακά μέσα ενημέρωσης, κατά τα οποία οι βουλευτές μας υποτίθεται ότι επιδίδονται σε έναν ασταμάτητο εσωκομματικό πόλεμο, «στοιχεία» τα οποία φυσικά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Αντιθέτως, ξεκαθάρισε πως το κλίμα ενότητας ανάμεσα στους Συναγωνιστές είναι ιδιαίτερα ισχυρό και πως ούτε οι σφαίρες, οι βόμβες ή οι δολοφονίες στάθηκαν αρκετές για να κάμψουν το αγωνιστικό μας φρόνημα. Αφού καταφέρθηκε εναντίον του θλιβερού προποτζή Δένδια και τις εκτός ελληνικής πραγματικότητας δηλώσεις του περί ρατσισμού στην Ελλάδα, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος έκλεισε τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή δε θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω και πως μετάνοια δείχνουν οι προσκυνημένοι, οι οποίοι ουδεμία θέση έχουν ανάμεσα στις τάξεις μας.

Η εκδήλωση έληξε με άπαντες τους Συναγωνιστές να ψάλλουν τον εθνικό μας ύμνο, σφραγίζοντας με τον δέοντα τρόπο ένα αγωνιστικό διήμερο που διεξήχθη με πολύ προσωπικό μόχθο και θυσίες, παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες.