Ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, δια χειρός Αντωνάκη Σαμαρά!

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2013/06/oxi-allo-pasok1.png
Σήμερα ή αύριο το πολύ θα μάθουμε τη σύνθεση της νέας συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας. Όχι ότι θα αλλάξει τίποτα στη ζωή μας προς το καλύτερο –τα τελευταία 4 χρόνια όλα πάνε προς το ...

χειρότερο…- αλλά έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την ολική επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, δια χειρός του (φον) Αντωνάκη Σαμαρά!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες που δίνουν και παίρνουν στα καθεστωτικά ΜΜΕ –και είναι σχεδόν ταυτόσημες- ο Ευάγγελος θα γίνει… «εταίρος πλήρους ευθύνης» και θα αναλάβει την αντιπροεδρία της κυβερνήσεως και το υπουργείο Εξωτερικών (εναλλακτικά το Εσωτερικών), ενώ θα υπουργοποιηθούν περί τα 15 (!!!) στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος-πτώματος, που αντιπροσωπεύει πλέον το 3-4% του ελληνικού λαού!
Ιδού και τα ονόματα που ακούγονται ως νέοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ: Χρυσοχοΐδης, Γιάννης Μανιάτης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Φώφη Γεννηματά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Συμεών Κεδίκογλου, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Κώστας Τριαντάφυλλος κ.α. Εξαιρετικά πιθανό είναι να διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση τον Θανάση Τσαυτάρη και τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα.
Χλευάζοντας τον πολύπαθο ελληνικό λαό, ο Βενιζέλος χαρακτήρισε την ολική επαναφορά του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία «εγγύηση σοβαρότητας, ενότητας, αποτελεσματικότητας και επιτυχίας»!
Πλέον, οι τίμιοι πατριώτες που για πολλούς και διαφόρους λόγους ψήφιζαν την ΝΔ, έχουν το λόγο!