Κυβέρνηση και φυλλάδες εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό για το μεταναστευτικό


Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς προσπαθεί να «ταΐσει κουτόχορτο» τον Ελληνικό Λαό, χρησιμοποιώντας στυγνά ψεύδη και επικοινωνιακές φωτοβολίδες για να ξεγελάσει. Σε αυτή την προσπάθεια της, η κυβέρνηση, βρίσκει φυσικά ...



πρόθυμους συνεργάτες στα ΜΜΕ της διαπλοκής, που διαδίδουν την μαύρη αυτή προπαγάνδα ως έχει.
Σήμερα ανακινείται η είδηση ότι δήθεν η κυβέρνηση θα καταψηφίσει το Δουβλίνο ΙΙ, την επαίσχυντη συνθήκη που έχει μετατρέψει την Πατρίδα μας σε σκουπιδότοπο ολόκληρης της Ευρώπης, εμφανίζοντας τον Δένδια που έκανε τις δηλώσεις και είναι υπεύθυνος για την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει τα σώματα ασφαλείας, ως «σκληρός» και «άτεγκτος» υπουργός. Διαβάζοντας πιο ανλυτικά στα άρθρα των φυλλάδων, μπορεί να δει κανείς ότι ο Δένδιας δεν δήλωσε αυτό, αλλά εξέφρασε την πρόθεση καταψήφισης της τροποποίησης την εν λόγω συνθήκης, δηλαδή η ΝΔ θα ψηφίσει ώστε να παραμείνει η συνθήκη ίδια και απαράλλακτη.
Όμως οι φυλλάδες με προεξάρχουσα «ΤΑ ΝΕΑ» που πρωτοδημοσίευσαν την «είδηση» επέλεξαν να βάλουν τίτλο ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει το «Δουβλίνο ΙΙ», επιχειρώντας προφανώς να προκαλέσουν την νοημοσύνη των Ελλήνων, αφού η συνθήκη ισχύει από το 2002 και η ΝΔ τότε ήταν κυβέρνηση και την είχε ψηφίσει με χέρια και με πόδια. Όλοι αυτοί στηρίζονται στο ότι το αναγνωστικό κοινό διαβάζει κυρίως τίτλους και δεν επεξεργάζεται αυτά που διαβάζει. Όμως αυτό που δεν έχουν υπολογίσει είναι ότι ο Ελληνικός Λαός τους έχει πάρει χαμπάρι και τους αναγνωρίζει ως τους πολιτικούς απατεώνες που πραγματικά είναι!