Το λιμενικό σώμα κυνηγά τους Έλληνες ψαράδες αντί τους λαθρομετανάστες


Στην διάρθρωση του Λιμενικού Σώματος υφίσταται και η Υπηρεσία Εναέριων Μέσων που συμπεριλαμβάνει 7 ελαφρού τύπου αεροσκάφη με αποστολή την περιπολία και επιτήρηση, κυρίως βέβαια στο Αιγαίο. Τα 7 αυτά αεροσκάφη είναι 2 μονοκινητήρια Cessna 172 Skyhawk, 2 μονοκινητήρια Socata TB-20 Trinidad και 3 δικινητήρια Reims F 406 Vigilante. ...

Tο Reims F 406 είναι ένα δικινητήριο turboprop  αεροσκάφος και παράγεται από την γαλλική εταιρία Reims Aviation (σημερινή GECI), αποτελεί δε εξέλιξη του αμερικανικού Cessna 404. H στρατιωτική έκδοση του F 406, το F 406 Vigilante χρησιμοποιείται από λιμενικά σώματα πολλών ευρωπαϊκών κρατών, όπως της Γαλλίας και Μεγ. Βρετανίας, βρίσκονται δε εν ενεργεία παγκοσμίως 100 τέτοια αεροσκάφη (όλα στην υπηρεσία λιμενικών σωμάτων). Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους του επιτρέπουν μια ακτίνα δράσεως περίπου 2.200 χλμ και ταχύτητα 370 χλμ/ώρα. Η στρατιωτική του έκδοση που διαθέτει το Λιμενικό είναι εξοπλισμένη με ραντάρ επιτήρησης 360 μοιρών και δυνατότητα ταυτόχρονης  παρακολούθησης 20 διαφορετικών στόχων σε απόσταση έως 250 χλμ. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα, μέσω υπολογιστή που βρίσκεται εντός του αεροσκάφους, η ταυτοποίηση των στόχων με το σύστημα ΜΑIS (Maritime Automatic Identification System).

Το Λιμενικό Σώμα διαθέτει ήτοι 3 υπερσύγχρονα αεροσκάφη πλήρως εξοπλισμένα με ηλεκτρονικά μέσα και επαρκή για αποστολές ναυτικής επιτήρησης και παρακολούθησης, ακόμη και πέραν των ορίων της λιμενικής υπευθυνότητας. Αυτά λοιπόν τα 3 υπερσύγχρονα αεροσκάφη που παρελήφθησαν αρχές της δεκαετίας του 2000 και που είναι εν ενεργεία σε πλείστες αντίστοιχες λιμενικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, το δικό μας Λιμενικό τα κρατά καθηλωμένα και δεν αξιοποιούνται όταν καθημερινά εκατοντάδες έως  χιλιάδες λαθρομετανάστες δολοφόνοι εισβάλουν με πλωτά μέσα στα νησιά μας.

Από 01.01.2013 έως 31.03.2013 σύμφωνα με τα αναρτημένα στοιχεία της ΜΑΛΣ (Μοίρας Αεροπλάνων Λιμενικού Σώματος) οι ώρες πτήσης του συνόλου των αεροπλάνων ήταν 237,3. Για εντοπισμό λαθρομεταναστών διατέθηκαν 3 ώρες!!!  και άκουσον, άκουσον για εντοπισμό παράνομης αλιείας 23,5 ώρες. Δηλαδή για το Λιμενικό οι Έλληνες ψαράδες αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια απ’ ότι οι λαθρομετανάστες δολοφόνοι. Επισυνάπτεται ακολούθως ο σχετικός πίνακας της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων/ ΜΑΛΣ. Υπόψη ότι οι ώρες πτήσης συμπεριλαμβάνουν θεωρητικά και τα 7 πτητικά μέσα, αλλά στην ουσία όχι τα 3 υπερσύγχρονα Reims F 406 Vigilante τα οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον εντοπισμό λαθρομεταναστών.


Τα 3 αυτά αεροσκάφη δεν χρησιμοποιούνται διότι δεν το θέλουν οι προδότες πολιτικοί. Άλλη πειστική εξήγηση για την καθήλωση επί τόσα πολλά έτη αυτών των πτητικών μέσων δεν υπάρχει. Είμαστε βέβαιοι ότι τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος είναι ικανότατα για να φέρουν εις πέρας όποια αποστολή τους ανατεθεί, πόσο μάλλον την αποστολή της επιτήρησης και αποτροπής εισβολής λαθρομεταναστών δολοφόνων που μας στέλνουν καθημερινά οι Τούρκοι και οι Αμερικανοσιωνιστές, τους οποίους προσκυνούν οι προδότες πολιτικοί μας. Τα σχέδιά τους να πνίξουν την ελληνική κοινωνία με τα αποβράσματα των λαθρομεταναστών και να αλλοιώσουν την εθνική μας ταυτότητα δεν θα περάσουν διότι επαγρυπνά η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση πτητική διαθεσιμότητα όλων των εναέριων μέσων του Λιμενικού Σώματος.