Έρχεται καταιγίδα προπαγάνδας - Ο εκπρόσωπος τύπου του Παπαδήμου υπεύθυνος για την τηλεόραση


Βασικό επιχείρημα της  κυβέρνησης για όσα διεξήχθησαν γύρω από το θέμα της ΕΡΤ ήταν δήθεν η δημιουργία μίας ανεξάρτητης ραδιοτηλεόρασης. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε τονίσει από την πρώτη στιγμή πως το όλο δρώμενο ήταν ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα στημένο από ...

 
κυβέρνηση και αριστερά, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί ο Λαός από τα κρίσιμα ζητήματα των καιρών και ταυτοχρόνως να πολωθεί το κλίμα προς όφελος της συγκυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
Εν τέλει και υπό το φως της νέας σύνθεσης του υπουργικού συμβουλίου, μπορούμε να πούμε ότι επιβεβαιωνόμαστε μέχρι κεραίας, αφού η κυβέρνηση επιδεικνύει τάσεις για διατήρηση του κομματικού κράτους και της πρότερης λαμογιοκρατίας στην δημόσια τηλεόραση, αν κρίνουμε από το ποιος ανέλαβε Υφυπουργός αρμόδιος για την δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Ο λόγος για τον Παντελή Καψή, ο οποίος είναι γέννημα και θρέμμα του κομματικού κράτους της μεταπολίτευσης. Υιός του Ιωάννη Καψή, τέως διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα» του Δημοσιογραφικού Όμιλου Λαμπράκη και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ από το 1982 έως το 1989. Ακολούθησε ο ίδιος παρόμοια πορεία με τον πατέρα του, όντας διευθυντής στην εφημερίδα «Το Βήμα» του ίδιου ομίλου και διατελώντας υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπαδήμου. Επίσης είναι αδερφός του δημοσιογράφου του MEGA, Μανώλη Καψή, του «κ» «Δεν καταλαβαίνω…», ο οποίος πληρώνεται αδρά για να ασκεί κυβερνητική και μνημονιακή προπαγάνδα.
Αξίζει δε να θυμίσουμε για τον ίδιο τον Παντελή Καψή ότι ζώντας σε μία χώρα που μαστίζεται από την εγκληματικότητα, την λαθρομετανάστευση, τις αυτοκτονίες και την απελπισία που γεννά η πολιτική του μνημονίου, που ο ίδιος στήριξε αναφανδόν και ανεπιφύλακτα, ο ίδιος για πρώτη φορά ένιωσε ντροπή για τα «κρούσματα ρατσισμού» στην Ελλάδα. Αυτό, βέβαια, δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι αναίσχυντος, αφού  αν υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται είναι η θητεία του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και η θητεία του ως διευθυντή στην πιο ρυπαρή κυβερνητική φυλλάδα, η οποία έχει σταθερά στηρίξει όλους τους κατακτητές της Πατρίδας μας.
Και όσον αφορά την δήλωση του ότι «έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια νέα ραδιοτηλεόραση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών πέρα από παρεμβάσεις και κομματισμούς», μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοεί, αφού η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ είναι «υπερκομματικοί».
Σε αυτό το σημείο ας θυμίσουμε ένα βίντεο με τον αδερφό του «υφυπουργό» να βλέπει «συμπύκνωση» της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στις δύο εκλογές, προκειμένου να δημιουργήσει κλίμα ότι «πέφτει η Χρυσή Αυγή».