ΔΗΜΑΡ: Ο Σαμάρας παρήγγειλε το "αντιρατσιστικό" από τον Ρουπακιώτη


Ποια είναι η αλήθεια για το «αντιρατσιστικό» του Ρουπακιώτη; Ποιος το παρήγγειλε; Γιατί αποκλείεται να το έφτιαξε ο Ρουπακιώτης με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να ρωτήσει κανέναν.
Οι γνώμες διίστανται. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι Κουβέλης και Βενιζέλος έδωσαν την εντολή στον Ρουπακιώτη (αφού με τη σειρά τους είχαν πάρει εντολή από τα «μεγάλα αφεντικά»), να φτιάξει και...



να δημοσιοποιήσει το «αντιρατσιστικό», για να φέρουν προ τετελεσμένων τον φον Αντωνάκη και θέλοντας και μη να το αποδεχθεί. Κάποιοι άλλοι, υΕθνικισμός.netποστηρίζουν ότι η εντολή ήρθε κατευθείαν από το Μαξίμου, σε συνεννόηση με τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά μόλις πήρε στα χέρια του ο φον Αντωνάκης τις πρώτες δημοσκοπήσεις (από τις οποίες προέκυπτε ομαδική φυγή ψηφοφόρων από τη ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή) τρόμαξε και υπαναχώρησε.
Τις δύο προηγούμενες ημέρες, χθες και προχθές, στελέχη της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) κάρφωσαν τον φον Αντωνάκη, ως εμπνευστή του «αντιρατσιστικού». Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή του Πρετεντέρη, ο βουλευτής της ΡΗΜΑΔ Λυκούδης είπε τα εξής: φώναξε ο πρωθυπουργός τον Ρουπακιώτη και του είπε να φτιάξει επειγόντως ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Σε λίγες ημέρες του παρουσίασε ένα σχέδιο, αλλά ο πρωθυπουργός το απέρριψε και του ζήτησε να το κάνει πολύ πιο αυστηρό. Μόλις του πήγε αυτό το σχέδιο νόμου που ξέρουμε, αυτός του είπε να το πάρει πίσω για λόγους… ανωτέρας βίας. Το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή ΖΟΟΜ της ΝΕΤ, επιβεβαίωσε αυτή την εκδοχή και ο Μπίστης.
Ποια ήταν η αντίδραση της ΝΔ; Πλήρης σιωπή! Προφανώς, επιβεβαίωση αυτών που καταγγέλλουν οι δημαραίοι…
(ΥΓ): Οι τίμιοι πατριώτες που ψηφίζουν ΝΔ έχουν πλέον το λόγο…



Εθνικισμός.net