10 δισ. αδιάθετα από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία για την Ελλάδα - κοιμάται ο φον Αντωνάκης!


O πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάλκομ Χάρμπορ, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου συναντήθηκε με μέλη των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών ...

Υποθέσεων της ελληνικής βουλής.
Ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων (FDP), Γιώργος Χατζημαρκάκης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Υπάρχουν κάποιοι που είναι κερδισμένοι και κάποιοι που είναι χαμένοι. Η γερμανική κυβέρνηση, πράγματι, ανέφερε ότι χάρη στην αλλαγή των επιτοκίων κέρδισε 114 δισ. τα τελευταία πέντε χρόνια».
Νωρίτερα, ο Χανς Πίτερ Μάγιερ, εισηγητής της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο, επεσήμανε ότι «ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για όλους, αλλά κυρίως για την Ελλάδα, είναι τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία».
«Εδώ έχω ένα πρόβλημα, γιατί το συνολικό ποσό της τελευταίας επταετίας μέχρι το τέλος του 2013 είναι 23 δισ. Συμβάσεις υπάρχουν μόνο για 20 δισ. και τα ποσά που είχαν καταβληθεί μέχρι το τέλος Μαΐου ήταν το 49%» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, σημείωσε ότι παρότι ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Χατζηδάκης, τους “διαβεβαίωσε” ότι θα ανέβει το ποσοστό στο 67%, ωστόσο, τόνισε «ακόμη και με το 67% σημαίνει ότι απομένει ένα υπόλοιπο 33%». «Είναι μεγάλο το ποσό, είναι περίπου 10 δισ. Τα χρειάζεστε και θεωρώ ότι θα πρέπει να ρίξετε και εσείς μια ματιά προς την κυβέρνηση, προς τη διοίκηση για να πείτε ότι υπάρχουν τα χρήματα και δεν θα πρέπει να τα επιστρέψουμε στην Ε.Ε.».
Η συγκυβέρνηση κατά κοινή ομολογία, ακόμα και των ευρωπαίων, γνωρίζει μόνο πως να εξαθλιώνει τους Έλληνες πολίτες με την ανικανότητα της και την πρόχειρη επιφανειακή αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που διαλύουν την κοινωνία. Ας τους πει κάποιος ότι η “επικοινωνιακή πολιτική” δεν είναι πολιτική και αυτό γιατι τα “success story” το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να κουκουλώσουν τα προβλήματα.
Καληνύχτα φον Αντωνάκη και σκεπάσου να μην κρυώσεις γιατί σύντομα έρχεται η καταιγίδα της Χρυσής Αυγής.