Τα χαράτσια συνεχίζονται αμείωτα: "Σεισμόσημο" για όλα τα ακίνητα!

Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους… φωστήρες της τρόικα: πως δεν είναι εξόχως εφευρετικοί στην αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Αλλά και τους εδώ τοποτηρητές τους, δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς πως υπάρχει έστω και μια περίπτωση να μην αποδεχθούν αμέσως και ασυζητητί οποιαδήποτε απαίτηση των εντολοδοτών τους!
Η νέα λοιπόν απαίτηση της τρόικα, είναι το…

«σεισμόσημο». Δηλαδή, η υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές).
Κι όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το καλά πληροφορημένο -εκ των έσω- καθεστωτικό «Έθνος της Κυριακής», η απαίτηση της τρόικα να επιβληθεί «σεισμόσημο» σε όλα τα ακίνητα, αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος ξεκινά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που επικαλείται η φυλλάδα του Μπόμπολα, οι πρώτες οχλήσεις προς την κατοχική κυβέρνηση για το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησαν την Άνοιξη του 2013, με τους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων να προβάλλουν το επιχείρημα, ότι κάθε χρόνο επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός με πρόσθετα και μη αναμενόμενα κονδύλια, λόγω των χρηματοδοτήσεων για την αποκατάσταση ακινήτων, ύστερα από φυσικές καταστροφές.
Η απαίτηση έρχεται στο προσκήνιο μετά την έντονη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών και τις καταστροφές που υπέστησαν εκατοντάδες σπίτια από τον πρόσφατο σεισμό στην Φθιώτιδα!
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της) ας ετοιμαστούν να… ξηλωθούν και πάλι!